Bunyós Pityu

Bunyós Pityu 33 éve él boldog házasságban. A karrierje is úgy alakul, ahogyan szeretné, csupán egy dolog miatt nem érzi teljesen kereknek az életét: a 30 esztendős István fia még mindig nem ajándékozta meg unokával. Pedig az ökölvívóból lett énekes már tűkön ülve várja azt az időszakot, hogy a pici babát a levegőbe dobálhassa, majd állatkertbe és játszótérre vigye, végül, de nem utolsó sorban bokszolni taníthassa.

Bunyós Pityu azon szerencsések közé tartozik, akiknek nem csupán a karrierjük halad szépen, de a magánéletük is irigylésre méltó. A falunapokon és egyéb rendezvényeken ezrek harsogják vele együtt a mulatós műfaj jól ismert slágereit, és ha fáradtan hazaér, a még mindig szerelmes felesége üdvözli a megérdemelt hitvesi csókkal.

„Elég önálló és határozott ember vagyok!”

- Jól élünk, harmóniában, ezért keveset veszekszünk, és igazán ritkán dühít fel. 33 év alatt megszoktuk és kiismertük egymást. Régebben előfordult, hogy azt mondta, hogy ne menjek el ide vagy oda, de már megtanulta, hogy velem ezt nem lehet megtenni - mesélte Szikora István, és kérdésünkre válaszolva kifejtette: egyáltalán nem arról van szó, hogy az zavarta, hogy egy nő próbálta befolyásolni.
- Azt se szeretem, ha egy férfi szól bele a döntéseimbe. Elég önálló és határozott ember vagyok, hiszen ezt még az ökölvívásban megtanultam. Ha nem ilyen lenne egyébként az alaptermészetem, nem is kezdtem volna el sportolni, mert egyesek a bokszról is le akartak beszélni. Azt mondták, hogy úgyis csak eltűnök. Ma már mindenki tudhatja, hogy nem lett igazuk. Magyar bajnok és válogatott is voltam. Még az olimpián is részt vettem, valamint Mike Tysonnal is küzdöttem. Azt nem mondhatom, hogy élveztem, de az biztos, hogy ő sem. Muszáj volt – nevetett Pityu.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató