Sihell Vanessza

Közel három éve indult be a karrierje, ma pedig már egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sihell Vanessza mindössze tizennyolc éves, de tele van tervekkel, és mindamellett, hogy az éneklés a mindene, a tanulásba is nagy energiát fektet, ugyanis jogi pályára készül.

Vanessza mindig is énekesnő szeretett volna lenni, mégis eleinte a tánc felé húzott a szíve, ám a véletlen úgy hozta, hogy egy alkalommal lehetősége nyílt nagybátyja, Sihell Ferry előtt énekelni, akkor pedig azonnal eldőlt a sorsa.

- Közel négy éve lehetett, hogy nagyobb vendégeskedés volt nálunk. A keresztszüleim, Ferry és felesége, Viki is velünk volt. Karaokiztunk, és amikor rám került a sor, annyira féltem a helyzettől, hogy lekapcsoltattam a villanyt, hátat fordítottam mindenkinek, és úgy kezdtem el énekelni. Nagyon izgultam, hogy el ne rontsam, nem akartam magamat lejáratni. De igazából az álmaim közt szerepelt és szerepel a mai napig is, hogy talán majd egyszer én fogom a „trónt” átvenni Ferrytől – kezdte a fiatal énekesnő, aki a hétköznapokon a Trimedio Kiadónál gyakornokoskodik, de a tanulást sem hanyagolja el.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató