Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi gigászi ünnepségsorozatnak néz elébe. Idén lesz ugyanis pontosan 20 esztendeje annak, hogy kezdetét vette minden idők egyik legsikeresebb televíziós produkciója, a Dáridó.

Lajos annak idején nem csak a személyes barátainak adott szereplési lehetőséget, hanem azoknak is, akikben felfedezte a leendő sztárokat.

- A Dáridó annak idején az egyik legsikeresebb televíziós produkció volt.

Nem véletlenül szerepelt nálam szívesen Pataky Attila és Zámbó Jimmy is. Sajnos utóbbi már nem vehet részt az ünnepi adásunk felvételén, de ígérem, hogy így is az aktuális hazai sztárvilág legprominensebb képviselőit fogom meghívni - nyilatkozta a mulatós zene koronázatlan királya.

A Dáridó annak idején csakugyan milliós nézettséget ért el, ezt a teljesítményt pedig a kereskedelmi televíziózás történetében nem sokan múlták felül. Annak idején még a műsor nevével fémjelzett húsipari készítmények is elárasztották a hazai közérteket, ami nyilvánvalóan jelezte: Lajcsi az ország első számú sztárja. Nem is lehetett kérdés, hogy egy átlagos magyar családnak mi legyen a péntek esti programja. Naná, hogy bekapcsolták a televíziót, hogy Lajcsival együtt énekeljék a műsor főcímdalát: “Szervusz, itt a Dáridó.”

Galambos egyébként hisz benne, hogy még sokáig képernyőn marad, és kiválóan érzi magát a saját bőrében.

 A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató