Jessy

Tavaly év végén vált valóra Jessy álma, amikor a Muzsika TV-n elindult saját, zenés műsora, Tutti Buli Jessy-vel címmel. Az énekes rendkívül elfoglalt, ám a közönség szeretete mindenért kárpótolja. A Sztár Limonádénak elárulta, milyen változásokat hozott az életében a produkciója, illetve azt is megtudtuk, hogyan törekszik megtartani a nézők érdeklődését.

Közel négy hónapja már, hogy minden héten új műsorral szórakoztatja Jessy a Muzsika TV nézőit. Az énekest eddig is sokan szerették, ám népszerűsége azóta folyamatosan növekszik.

Sokkal többen megismerik az utcán

- Nagy örömömre szolgál, hogy a műsor indulása óta sokkal többen ismernek meg mindenhol. Nyilván annak köszönhető, hogy gyakrabban feltűnök a televízióban. Nemrég voltam Erdélyben, és ott is sokan felismertek, szeretik és nézik a műsoromat. Korábban volt olyan tapasztalatom, hogy amikor megláttak, nem tudtak hova tenni, de ismerősnek tűntem, azóta ez megváltozott. Egy előadónak, művésznek, színésznek pedig az az öröm, ha megjegyzik az emberek azt, és nem utolsó sorban értékelik, amit csinál – kezdte lapunknak az énekes, akinek az utóbbi időben rengeteg tévés felkérése érkezik.

 A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató