Márió

Márió rengeteget dolgozik, hiszen a fellépésein túl ma már saját műsorával is láthatjuk a képernyőn. A sok munka ellenére viszont az életének legfontosabb közössége a család és egyetlen gyermeke. A harmonikás a Sztár Limonádénak azt is elárulta, kislánya örökölte a muzikalitását, akivel már túl vannak az első nagy közös programon is.

Másfél évvel ezelőtt indult el a Kívánságpiac Márióval című műsor a Zenebutikon, ami mára óriási népszerűségnek örvend. A harmonikás szerint a visszajelzések alapján egyértelmű, hogy igény van a retro kívánságműsorra.

– Régóta motoszkált a menedzserem fejében, hogy csinálnunk kellene valamilyen műsort; olyat, ami más, ami még nincs. Így jött az ötlet, hogy piacon kérdezzük a járókelőket és az árusokat: beszélgetünk, és az ő kívánságaikból épül fel a műsor. Élőben muzsikálunk nekik, így mindig jó hangulatban telnek a forgatások – kezdte lapunknak Márió.

- A kezdetekhez képest ráadásul most már sokkal könnyebb a helyzetünk, hiszen ismerik és szeretik a műsort, illetve nem kell elmagyaráznunk az embereknek, miről van szó. Igyekszünk a helyszíneket is úgy kiválasztani az ország területeink, ahova a fellépéseim is szólítanak. Eleinte a hétköznapokon készültek a felvételek, hétvégén pedig a bulik, de kitapasztaltuk, hogy az igazán jó piacok hétvégén vannak nyitva. És az is biztos, hogy az utóbbi időben többet voltam ilyen helyeken, mint egész életemben – mondta az énekes, aki nem titkolja, hogy bele kellett rázódnia az új, műsorvezetői szerepbe.

- Tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy a műsorvezetés is egy szakma, és nem végeztem kommunikációs szakon, így autodidakta módon tanultam meg mindent, ami szükséges volt ehhez a műsorhoz – árulta el nevetve a zenész, aki a rengeteg munka mellett igyekszik családjával is elegendő időt tölteni.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató