Balance Band

A Balance Band nemrég debütált legújabb, „Na gyere táncolj” című dalával. A siker nem maradt el, hiszen már a fellépések alkalmával a közönség kívülről fújja a dalszöveget. A felkérésekből pedig akad bőven, hiszen egészen őszig betelt már az együttes naptára. A Sztár Limonádénak Alfi mesélt új dalukról, a nyárról és az idei tervekről.

A Balance Band legújabb slágere, a Na gyere táncolj május közepétől látható a legnagyobb videomegosztón.

- Nagyon örültünk, hogy ilyen rövid idő alatt igencsak megnövekedett a dalunk nézettsége. Rövid időn belül több mint ötvenezren nézték meg. A dal sikere talán annak is köszönhető, hogy videoklippel töltöttük fel az internetre. A mi műfajunkban is egyre népszerűbb, hogy egy új dalhoz klip is készül, ráadásul a Muzsika TV képernyőjén is egyre többet látható – árulta el Alfi.

- Rengeteg munka van már mögöttünk. Úgy gondolom, jó helyen állunk. Természetesen tudjuk, hogy nem egy megjelenés, nem egy dal viszi előrébb az embert, hanem a folyamatos munka – mondta az énekes, aki a nóta „születéséről” is mesélt lapunknak.

- Sihell Ferry a dalszerzőnk és egyben mentorunk. Ő volt a segítségünkre ezúttal is. Elmondtuk neki, miről szeretnénk énekelni, ő pedig megalkotta. Többször hangszereltük át a dalt, mert először nem találtuk meg a stílusát. Az esti bulikhoz tökéletesen passzolhat – mondta Alfréd, aki azt is elárulta, hamar megszerette a közönségük az új slágert.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató