Kis Palika

Kis Palika nem bízta a véletlenre a zenei karrierjét. Megkereste Lakatos Róbertet, a Skyforce menedzsment tulajdonosát, aki hamar szárnyai alá vette az énekest. Kapcsolatuk a kezdetektől gyümölcsöző, hiszen már az ötödik közös klipjüket készítették el Kis Palikának. Az énekes számára a zene mellett a családja a másik nagy szerelme, így arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza a munkát és a magánéletet.

Kis Palika már a zenébe született bele. Édesapja ismert zenész, aki aktív résztvevője volt a mulatós műfaj megteremtésének.

- Zenész családból származom. Sőt! Édesapám, aki szintén a Kis Palika nevet viseli, a ’90-es és a 2000-es években Magyarországon részese volt a mulatós zene megalkotásának. Dolgozott együtt Bódi Gusztival, közös lemezt is adtak ki. Kis Grófo az unokabátyám, édesapám testvérének a gyermeke – árulta el az énekes, aki boldogan újságolta jövőbeli terveit lapunkkal.

- Tavaly már megjelent egy lemezem, amely a Menni kell címet kapta. És erre is évre is várható egy albumom. A Skyforce-val való együttműködésem gyümölcseként pedig nemrég jelent meg az Esik eső című dalomból készült videoklip, borzasztóan büszkék vagyunk rá, hiszen nagyon népszerű a videómegosztón. Mindig törekszünk valamilyen újdonságot belevinni a dalaimba, van olyan, ami kimondottan népi, tradicionális alapokra építkezik. Több műfajt szeretek, így a következő lemez igen vegyes hangzású lesz – mondta Kis Palika, aki a munka mellett törekszik a családjával is elegendő időt tölteni.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató