Mátyás Zoltán (Matyi és a Hegedűs)

Kőkemény, de romantikus férfi hírében áll Mátyás Zoltán, a Matyi és a Hegedűs énekese. Az előadóművész ugyan már egy éve nem talál párt magának, mégsem szomorkodik, inkább igyekszik élvezni az élet szépségeit. Úgy érzi, van még számára jövő, és hisz benne, hogy az apaság neki is megadatik.

Mátyás Zoltán újra szingli. A Matyi és a Hegedűs nevű népszerű formáció énekese, Matyi ennek ellenére élvezi az életet, és azt vallja, hogy az egyedüllétnek is megvannak a maga szépségei. Igaz, nem is foghatná fel másképp, hiszen egy kifejezetten vidám, pörgős műfaj képviselőjeként kell nap mint nap közönség elé lépnie.
- Rendben vagyok, nincs semmi probléma! Nyilván nem könnyű egy szakítást feldolgozni, hiszen minden normális, érző embert megvisel egy több éves kapcsolat vége. Viszont a mostani szakításnál nem szégyellem, sírtam! Persze mikor senki nem látta.. Nem én akartam ezt a szakítást, de el kell fogadni, ha nem megy....

Mi már lassan egy éve megbeszéltük, hogy jobb, ha külön utakon folytatjuk. A magánéleti válság azonban a munkámban egyáltalán nem befolyásolt, ezért a közönség valószínűleg semmit sem érzett meg abból, hogy min megyek keresztül – mesélte a Sztár Limonádénak Matyi.

Vágyom a szerelemre, de nem keresem

Bizonyára sokakat érdekel, hogy általában hogyan viselkedik a közkedvelt énekes, ha kiadják az útját. Sír, toporzékol, könyörög, vagy egyszerűen a hölgy arcába nevet és közli, hogy van még rajta kívül ezer csinos lány?
- Egyik verzió sem jellemző rám. A legutóbbi exemmel ráadásul mindent értelmesen meg tudtunk beszélni, tehát közös megegyezéssel búcsúztunk el egymástól. Nem volt sem kiabálás, sem ajtócsapkodás. Mindketten továbbléptünk – magyarázta az énekes, akinek azóta sincs új kedvese, pedig hölgyek sokasága keresi a kegyeit.
- Egyelőre jól érzem magamat egyedül. Persze vágyom a szerelemre, de nem keresem elkeseredetten és erőszakosan. Ha eljön, azt úgyis észreveszem, és akkor szeretettel üdvözlöm. Most főleg a barátok töltik ki az életemet, akik mindig is mellettem álltak. A kollégámmal és barátommal, Krisztiánnal is jövünk-megyünk, tehát bőven van izgalom az életünkben. A barátaimnak köszönhetem, hogy hamar sikerült felállnom a szakítás után – jelentette ki az előadóművész.


A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató