Balance Band, Alfi és felesége

Alfi és felesége két évvel ezelőtt mondták ki a boldogít igent, ám kapcsolatuk tizenhárom évvel ezelőtt kezdődött. Együtt nőttek föl, diákszerelem volt az övék, ma pedig már a családalapításra készülnek. Mindkettőjük álma, hogy szülők legyenek, és ha minden jól megy, akkor erre túl sokat már nem is kell várniuk… 

Az énekes és felesége között egy ideje szóba került a gyermekvállalás. Szerelmüket szeretnék megpecsételni egy kisbabával is, melyről már komoly elképzeléseik vannak.

- Az lenne a legszerencsésebb, ha egy fiunk és egy kislányunk születne. Persze nem tudhatjuk előre, hogy az élet hogy hozza, de most, hogy közel járunk a családalapításhoz, igazából nem is olyan fontos már számunkra. A nagy várakozás mellett ennek kérdése teljesen eltörpült. Közhely, de az a legfontosabb számunkra, hogy majd egészséges legyen. Ráadásul a családunkban már vannak ikrek, úgyhogy még az sincs kizárva, hogy nekünk is elsőre két babánk érkezik – kezdte lapunknak Alfi, akinek komoly elképzelései vannak a szülői feladatokról.

- Egy ideje egyre többet gondolok az apaságra, arra, hogy milyen apuka leszek. És ez nem is áll tőlünk távol, hiszen a nővéremnek is van két kislánya, akik szinte előttünk nőttek fel. Közel lakunk egymáshoz, szinte napi kapcsolatban vagyunk, és mindig örömmel vigyázunk rájuk, ha szükséges. Így már vannak tapasztalataink, úgyhogy készen állunk a szülői feladatokra – mondta nevetve az énekes, aki feleségével ügyel a harmonikus házasság megtartására.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató