Balance Band énekese, Alfi és felesége

A Balance Band énekese, Alfi boldogan osztotta meg a Sztár Limonádéval, hogy hamarosan apuka lesz. A zenész azt is elárulta, felesége hogyan tudatta vele, hogy gyermeket vár. Tavasszal kisfiúval bővül a családjuk, akit nagyon várnak, így már az előkészületekkel is jól haladnak.

Előző év nyarán, egészen pontosan július első felében jelezte Martina először, hogy úgy érzi valami nem a megszokott kerékvágásban történik.

- Ezt követte az első orvosi konzultáció és az ott történt megerősítés után próbáltuk, vagy talán mertük igazán elhinni, hogy milyen fantasztikus dolog történik velünk! Nem volt számomra meglepetés, vagy nagy bejelentés, az első perctől együtt éljük át az élményt. Elsőnek a családnak újságoltuk el, majd ezt követően a barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak, nehéz volt magunkban tartani a jó hírt – kezdte boldogan lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, mikorra várják gyermeküket.

- Örömmel osztom meg Veletek, illetve a kedves olvasókkal! Hivatalosan március 5-re van kitűzve az időpont, viszont mindketten úgy érezzük, picit talán hamarabb is megérkezhet az új kis családtag. A megérzéseken túl természetesen ennek doktori alapja is van, Martinét 19 éve fennálló cukorbetegsége miatt az utolsó két hétben már megfigyelés alatt és kórházi körülmények között szeretnék tartani – mondta őszintén Alfi, aki már izgatottan várja feleségével a pici érkezését.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató