Postás Józsi

Postás Józsi közel hat évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Az énekes felépüléséig hosszú volt az út, sok türelem és fájdalom után azonban mára jól van, igaz, a karján ma is viseli a nyomokat, ami arra a bizonyos szörnyű napra emlékezteti.

Pozitívan áll a történtekhez, mert mint mondja, sokkal rosszabbul is végződhetett volna. A Sztár Limonádénak mesélt részletesen az elmúlt évekről. Azt is megtudtuk, tele van tervekkel az új évre, és ha minden igaz, idén már a pihenésre is jut idő.

- 2013. szeptember 8-án történt a balesetem. Egy kora délutáni napon, Göncre tartottunk egy pálinka fesztiválra. Előadás után, nagyjából egy óra tájékán, Borsod megyében, a 35-ös főúton, ahogy haladtunk Miskolc irányába, egy autó szeretett volna megelőzni bennünket, ami nem sikerült. Ránk rántotta a kormányt, mi először jobbra, a szalagkorlátnak ütköztünk, ami visszacsapott bennünket, majd a szembejövő forgalom oldalán lévő füves árokba landolt az autó, miközben a levegőben megpördült ötször. A légzsák engem és a sofőrömet is megvédett. Neki volt annyi helye, hogy ki tudott mászni az autóból, én viszont nem, így engem az anyósülés mellett lévő ablakon emeltek ki. Iszonyatos fájdalmakat kellett átélnem – idézi fel a baleset részleteit az énekes, akit azonnal kórházba szállítottak.

- Még aznap éjszaka egy komoly operációt végeztek el rajtam. Ez idő alatt egy platinalemezt helyeztek el a kezembe, ami gyakorlatilag ripityára tört, a könyökömtől egészen a csuklómig. Állítólag úgy rakták össze, mint egy kirakós játékot. Három és fél héten keresztül infúziókat kaptam, fel sem kelhettem az ágyból. Hét műtéten estem át, de mondhatom, hogy az utóbbi egy évben már fájdalommentesen, és úgy tudom élni a hétköznapjaimat, ahogyan azt kell, emelni is tudok, igaz, csak maximum öt-tíz kilóig – meséli Józsi, aki hosszasan gondolkodott azért, miért kapta ezt a sorstól.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató