Roulett együttes

Sokaknak feltűnhetett az elmúlt hetekben, hogy Kis Didi zenésztársa, Süni nélkül lép színpadra. Tizenegy év közös munka után döntöttek úgy a fiúk, hogy a Roulett együttes megszűnik. Csonka László elsőként a Sztár Limonádénak mesélt ennek okairól, és egyúttal azt is elárulta: a munka, ha jelenleg egyedül is, de nem áll meg.

A Roulett együttes tagjai tizenegy évig zenéltek együtt, ám év végén úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A munka úgy tűnik, véget ért, a barátság azonban nem.

- Remélem, hogy lesz még Roulett, legalábbis ha máshogy nem, még egy előadásra újra össze tudunk állni. Én most is nyitott vagyok, ha úgy alakulna, azonnal igent mondanék a folytatásra. Minden Sünin múlik… – kezdte a Sztár Limonádénak Kis Didi, aki csak szűkszavúan nyilatkozott a „szakítás” okáról.

- Arról, hogy mindez miért alakult így, nem szeretnék részletesen beszámolni. Viszont azt elmondhatom, hogy egy korábbi nézeteltérést nem tudtunk megbeszélni, ami sajnos idáig vezetett. Rányomta a hangulat a bélyegét a közös munkára, ami már egyikünknek sem volt túl jó, és nem szerettük volna, ha ez a közönségünk számára is láthatóvá válna. De barátomként, testvéremként tekintek rá, és máig szeretem. Megpróbáljuk a jó kapcsolatot továbbra is fenntartani attól függetlenül, hogy jelenleg nem folytatjuk a közös munkát. Nekem nagyon hiányzik, hiszen mégis 11 évet töltöttünk el együtt, ezáltal pedig már fél szavakból, sőt pillantásokból is tudtuk, ki, mire gondol, annyira megszoktuk egymást, ami igen megkönnyítette a közös muzsikálást – mondta őszintén a zenész, aki azt is elárulta lapunknak, a Roulett után hogyan folytatja munkáját.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató