Suzy és Jolly kislányukkal

Bár az év eleje a legtöbb énekes számára üresjárat, Jolly és Suzy hétvégéi változatlanul a közönség szórakoztatásával telnek most is. Hétköznap viszont igyekeznek a lehető legtöbb időt tölteni kislányukkal, akit a világon a legjobban imádnak!

Jollyéknak nem szokása ’kasszát csinálni’ újabb év kezdetén sem. Akik követik a munkásságukat, tudják, a házaspár nemcsak előadóművészként tevékenykedik, hanem tévéműsorokat gyártanak, műsorszervezéssel foglalkoznak a maguk, és más előadók érdekében. Wellness Buli Hétvége elnevezésű rendezvénysorozatuk nagy sikerrel dübörgött tavaly, nem volt ez másként a szilvesztert megelőző három napban sem. A helyszínül szolgáló szállodába magukkal vitték kislányukat is, így Zsuzsikának nem kellett nélkülöznie a szüleit.

- Sok vendég búcsúztatta velünk együtt az óévet és köszöntötte az újat, rengeteg fellépőt is hívtunk magunkkal, a jó hangulat garantált volt – emlékezett Jolly. – A munkát összekötöttük a pihenéssel, napközben sokat fürödtünk a szálloda medencéiben a kislányunkkal, aki imád pancsolni! Ezeken a rendezvényeken rengeteg a hasonló korú kisgyerek is a hotelben, így Zsuzsikának is akadnak pajtásai, akikkel játszhat. Barátságos, kedves kislány, hamar talál magának társaságot. Ha korábbi időpontban lépünk fel, feljön hozzánk a színpadra és velünk énekel. A mi bulijaink kulturáltak, a közönségünk soraiban nincsenek részeg mulatozók, nem is hagynánk, hogy a kislányunk ilyesmivel szembesüljön! Mindig örülünk, amikor Zsuzsika velünk van, ám ha ez nem lehetséges, rábízzuk őt a hozzánk közel lakó nagyszüleire. Suzy édesanyjáék mindig boldogan vigyáznak rá. Jelenleg óvodás, ám nemrég betöltötte a hatodik életévét, szeptemberben iskolába megy, amit már izgalommal vár.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató