Szega és Frédó

Több mint 20 év közös zenélés után döntött úgy a testvér duó, hogy nem folytatják tovább együtt. A hazai zenecsatornákról jól ismert mulatós együttes sok-sok rajongót szerzett az elmúlt évek alatt, így biztos, hogy a sikernek külön-külön is lesz folytatása.

- Testvérekként, zenész családban nőttünk fel. Így a muzsika mindig ott volt az életünkben, már egészen kicsi korunktól kezdve, de igazából 1996-ban gondoltuk úgy, hogy csináljunk egy duót. Onnan kezdődött minden. A vendéglátózás, esküvőzés következett először, egészen 2008-ig, amikor is kaptunk egy lehetőséget, hogy feljebb lépjünk egy szintet. Ekkor alakult meg a Szega és Frédó formáció – kezdte a Sztár Limonádénak Zoli.

- Saját dalok, saját lemezek, országos ismertség – ezek mind megadattak nekünk az évek során, és mint említettem, 1996 óta együtt dolgoztunk, ami azért valljuk be, nem kevés! Így kicsit úgy éreztük, hogy elfáradt ez a közös munka. Mindketten úgy gondoljuk, hogy megpróbálunk külön-külön karriert építeni – jelentette ki határozottan az énekes. A rajongók tehát nem maradnak Szega és Frédó nélkül.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató