Balance Band Alfi és családja

Hatalmas a boldogság a Balance Band énekesének családjában. Február 20-án érkezett meg Áminger Alfréd és felesége, Martina első közös gyermeke, Bence. Azóta fenekestül felfordult az életük, minden pillanatuk kisfiukról szól, akivel azóta sem tudnak betelni. Az életük átértékelődött, és ma már mindennél fontosabb Bence, melyről a Sztár Limonádénak mesélt elsőként a zenész.

- Mennyiben változtatta meg a mindennapjaitokat Bence érkezése?

- Nagymértékben, hiszen hatalmas örömöt és boldogságot hozott kisfiunk érkezése az egész család számára. Mindketten úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk, illetve a házasságunk egy új mérföldkőhöz érkezett, a feleség édesanyává, a férj pedig édesapává vált. Az első perctől nagyon élvezünk minden pillanatot.

- Így a közel 1,5 hónap alatt talán már beállt a napirendetek is? Vagy ez még alakulóban van?

- Szerencsésnek mondhatjuk magunkat ezen a téren, a fontosabb napirendi pontok viszonylag hamar kialakultak. A hatodik hét betöltése észrevehetően nagy változásokat hozott, leginkább az alvás tekintetében. Legtöbbször szépen átalussza az éjszakákat. A pancsolást követő törölközés és öltözködés nem tartozik Bence kedvencei közé, viszont a végén hamar megvigasztalható a várva várt tejcsivel.

- Azt szokták mondani, idő kell, hogy tudatosuljon az emberben, hogy szülő lett. Most, hogy már a karodban tarthatod a kisfiatokat, nálad hogy van?

- A jó dolgokhoz nagyon könnyen hozzá szokik az ember, így történt a mi esetünkben is. Izgatottan vártuk a nagy találkozást, és minden bizonnyal ő sem bánta meg, hogy minket választott. Csodálatos érzés volt hármasban eltölteni az első néhány órát, látni, hallani és a kezünkben tartani őt. Azt gondolom leginkább ekkor tudatosult bennünk.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató