Morvai Dani

Jön a baba Morvai Daniéknál. A Muzsika TV mulatós énekese azonban elmesélte lapunknak: először nagyon megijedtek, azt hitték, valami nagy baj van. Még egy lombik központba is bejelentkeztek, mert sokáig nem tudták, mi lehet a gond.

A kapcsolatunk elejétől fogva téma volt a gyermekvállalás. Másfél évvel ezelőtt éreztük mind a ketten, hogy itt az ideje – kezdte lapunknak a fiatal énekes. - Sajnos ez nem volt olyan egyszerű, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mostanában egyre több rossz dolgot hall az ember, így a párom azt mondta: nem bízzuk a véletlenre, kezdjük el kivizsgáltatni magunkat, mert lehet bármelyikünknél gond. Szerencsére minden eredmény tökéletes volt, mind a kettőnknél rendben volt minden. Egyre jobban beigazolódott, hogy túlságosan rá vagyunk stresszelve erre a gyerek-témára. Ugye már erre is hallottunk pár példát. Majd egy nagyon jó barátunk tanácsolta, hogy jelentkezzünk be egy lombik központba, és higgyük el, sikerülni fog természetes úton is – mesélte Dani.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató