MC Hawer

Lapunk megkeresésekor a mulatós zenész épp Olaszországban nyaralt a menyasszonyával. Mint elmondta, rég érezte ennyire jól magát a bőrében, szerinte ehhez az új szerelem és a többéves absztinens életmód is nagyban hozzájárult.

Az énekesnek rengeteg fellépése van a nyári szezonban, ezért ’szökött el’ kedvesével pár napra, szerettek volna kicsit kettesben lenni a nagy hajtás közepette.

- Éjfélkor bepattantunk a kocsiba és a kora reggel már Lignano partján ért minket, ahol az előre lefoglalt szállásunk várt minket, hogy öt napon át csak semmittevéssel, napozással, olasz finomságokkal és persze egymással töltsük a mini vakációt – mesélte jókedvűen Mc Hawer. – Kettesben akartunk lenni, család, barátok és ismerősök nélkül, hogy végre nagyokat beszélgethessünk a jelenünkről és a közös jövőnkről. Ez a nyaralás afféle elő-nászútnak is tekinthető, hiszen az eljegyzésünk már megvolt és lassacskán talán eljutunk az igazi, hamisítatlan lánykéréshez is. Az esküvőnk időpontja egyelőre a jövő titka, most elég az, hogy gyönyörűen élünk, nagy köztünk az összhang. Én mindent elkövetek azért, hogy Fanni mindennap jól érezze magát velem, ezt a mostani vakációt is emiatt szerveztem. Nem kell rohanni sehová: fekszünk a strandon, közben sokat beszélgetünk, néha úszunk, elmegyünk enni, sétálgatni a környéken.

„Tisztességesek a szándékaim”

A szerelmesek kilenc hónapja alkotnak egy párt. A zenészt annyira elbűvölte kedvese, hogy a megismerkedésük után két héttel már el is jegyezte! A köztük lévő 33 évnyi korkülönbségre fittyet hánynak, azt mondják, megtalálták egymásban a tökéletes partnert.

- Komoly szándékaimat akartam kifejezni azzal, hogy megvettem a két jegygyűrűt – állította az énekes. – Az eddigi időszak rácáfolt a rosszindulatú jóslatokra, amik nem adtak nekünk egy hónapnál többet, mivel köztünk ma is ugyanúgy dúl a szerelem és minden épp olyan jó köztünk, mint a legelején. Első dolgom volt, hogy Fanni szüleinek bemutatkozzam, mivel a beszélgetéseinkből azt vettem ki, hogy az anyukája nagyon közel áll hozzá, nekem pedig fontos volt, hogy megismerkedjünk. Ha belekezdek egy párkapcsolatba, szeretem kimutatni a szülőknek, hogy tisztességesek a szándékaim. Az édesanyja szeretettel fogadott, akárcsak a férje. Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy befogadtak a családjukba, holott nagyjából egyidősek vagyunk. A Fannival való korkülönbségünk nem téma, a szülők az esküvőnk gondolatától sem ódzkodnak, látják a lányukon, milyen boldog, ez nekik mindennél többet ér.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató