Tóth Katica

Tóth Katica fél évvel ezelőtt nagy döntést hozott: életmódot váltott. Azóta húsz kilótól szabadult meg, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. Sikerült legyőznie önbizalomhiányát, és sokkal magabiztosabban áll a színpadra, mint korábban. A Sztár Limonádénak mesélte el fogyása történetét, és azt is megtudtuk, nem csak külsőleg, hanem zeneileg is megújult.

- Már lassan a diétám végéhez közeledek. Húsz kilót sikerült leadnom, de még szeretnék további öttől megszabadulni. Ha ez sikerül teljesítenem, akkor a továbbiakban már csak a súlyom megtartására kell koncentrálnom – kezdte lapunknak az énekesnő, aki nem titkolja, hogy korábban a színpadon is érezte a felesleges kilókat.

- Lelkileg is sokkal jobban vagyok, jelentősen nőtt az önbizalmam. Egész életemben leértékeltem magam, de ennek vége. Arról nem beszélve, hogy sokkal jobban bírom a fellépéseket, nem fulladok ki még 3-4 pörgősebb dal után sem a színpadon. A fogyásom előtt sajnos előfordult, hogy egy nóta után alig kaptam levegőt. Fizikailag is jelentős a változás, arról nem beszélve, hogy a ruhák tekintetében is sokkal jobban tudok válogatni, mint korábban. Bátrabb lettem, és olyan darabokat is fel tudok venni, ami eddig szóba sem jöhetett. Szinte le kellett cserélnem a ruhatáramat, csak egy-egy darabot tudtam megtartani a régi kollekciómból – újságolta boldogan Katica, akinek a környezete is ledöbbenve fogadja a jelentős változást.

- Rengetegen meg sem is ismernek, annyira drasztikus a változás. Akik közel egy éve nem láttak, először elfordulnak, majd amikor rájuk köszönök, akkor döbbennek rá, hogy én vagyok. Az elmúlt két hónap szinte ezzel telt, mindenkinek el kell mesélnem, hogy mi történt velem, hogy fogytam le. De szívesen osztom meg másokkal a sikerélményemet, mint ahogy a módszeremet is – tette hozzá a csinos énekesnő, aki elárulta, mivel érte el a sikereit.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató