Luigi

Luigi életét egész kicsi kora óta a zene tölti ki. Nem kellett sokat várnia a sikerre, húsz éves korára már az egész ország ismerte. Szerencsésnek tartja magát, hogy azzal foglalkozhat, amit igazán szeret. Rengeteg felkérésnek tesz eleget, Budapest és Makó között ingázik, de a siker mindezért kárpótolja. Azonban a magánéletében nincs minden rendben, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Luigi egész fiatal kora óta zenél, az áttörést 2002-ben, az RTL Klub Fókusz című műsora hozta meg számára. Hangjára figyeltek fel, ami olyan, mint Zámbó Jimmyé.

- Három dalt énekeltem el, onnantól fogva pedig nagyon sokan kerestek meg. Így kerültem kapcsolatba Jimmy producerével, akivel elkezdtem közösen dolgozni. Felléptem az özvegye által szervezett emlékkoncerten teltház előtt, ami máig meghatározó élmény számomra. Óriási megtiszteltetés ért, ugyanis beléphettem abba a stúdióba, ahova Jimmy járt, sőt énekelhettem a mikrofonjába. Ott találkozhattam Jankai Bélával is, Pálmai Zoltánnal, akik felfigyeltek rám. Hatalmas sikert aratott az koncerten a két dalom, szó szerint testőrök védtek, annyian körülvettek, hogy szinte már nem kaptam levegőt – mesélte Luigi karrierjének kezdetét, aki ezt követően a TV2 Dáridó című műsorába is felkérést kapott.

- A Luigi nevet is ott kaptam, Galambos Lajcsitól. Kialakítottuk az új imidzsemet, attól foga már az új művész nevemmel szerepeltem – tette hozzá az énekes, aki tizenhét év eltelte után, újabb külsővel állt színpadra.

- Úgy gondoltam, haladni kell a korral. Aki sokat dolgozik az éjszakában, azon hamarabb meglátszódnak az évek, fiatalosodni akartam, így 2017-ben megváltam a hosszú hajamtól – mondta Luigi, akinek tizenhét éves korában jelent meg az első lemeze, azóta pedig már öt szóló, négy válogatás albumot adott ki, és már platinalemez boldog tulajdonosa. Számos felkérésnek tesz eleget, ezért sok időt tölt az utakon.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató