Polgár Peti

Polgár Peti az elmúlt tíz év alatt óriási sikerre tett szert. Különösen büszke arra, hogy saját erejéből, segítség nélkül jutott el a népszerűségig. Hétvégén megesik, hogy ezer kilométert is utazik az országban a fellépések miatt, ám egyelőre, mint mondja, bírja a tempót, de idővel nem kizárt, hogy kicsit visszavesz a tempóból. Az énekes a Sztár Limonádénak mesélt terveiről, de azt is megtudtuk, mivel tud töltődni a hétvégi koncertsorozatokra.

- A hét eleje számomra mindig a regenerálódásról szól, hogy visszataláljak magamhoz. Szerdán és csütörtökön többségében stúdióban vagyok, és az új lemezemen dolgozom. Egyelőre nem határoztam meg a megjelenés időpontját, de 2016-ban jelent meg utoljára albumom, úgyhogy hamarosan várható a következő – mesélte az énekes, aki egyelőre bírja az intenzív tempót.

- Megfordult már a fejemben, hogy csökkentek a fellépés számának tekintetében. Olyan is előfordul, hogy egy napra négy különböző helyszínen állok színpadra. Ilyenkor teljesen elfogy a hangom – tette hozzá Peti, akinek a pihenéssel egyelőre még várnia kell, éppen ezért otthonát igyekezett úgy kialakítani, hogy maximálisan töltődni tudjon.

- A nyáron nem tervezek utazást, hiszen a munka mellett nem tudok csak maximum 2-3 napra kiszakadni. Otthon minden adott a pihenésre, nyári hangulat van a kertünkben, hódolhatok a főzésnek is, ha úgy adódik kedvem, de a medencében is hűsölhetek – mondta az énekes, aki magánéletét maximálisan óvja a nyilvánosság elől.

 Közvetlen a rajongókkal

 - Nem szeretek erről beszélni, az életem ezen részét megtartom magamnak. Furcsán nézne ki, ha én is ugyanazt csinálnám, amit azok a celebek, akikről paródiát írok – fűzte hozzá Peti, aki különösen büszke arra, hogy saját erejéből érte el a sikereit.

- Nagyjából tíz éve kezdtem az egyéni karrierem, előtte Ihos Józsival jártam fellépni. Azóta évről évre egyre több a felkérésem, és ma már sokkal többen ismernek, mint korábban. Nem tudok úgy elmenni a boltba vásárolni, hogy egy-egy fotó erejéig ne állítsanak meg a rajongók. Ha pedig intelligensek közelítenek hozzám, nagy örömmel teszek eleget a kérésüknek – mondta a humorista, aki magánélete mellett a szerénységét is megőrizte.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató