Joci Mester

A Dallamokon át című műsorban tűnt fel nemrégiben egy jóképű fiatalember, aki hamar belopta magát a hölgynézők szívébe. A Sztár Limonádé most kicsit közelebbről is bemutatja Joci Mestert, aki – mint kiderült – tényleg az építőiparban dolgozik civilként.

- Miért pont Joci Mester lett a neved?

- Építőipari vállalkozó vagyok, amolyan „mesterember”.  A keresztnevem pedig József, mindenki Jocinak szólít, így jött az ötlet, hogy Joci Mester legyen a nevem. Gondolkodtunk a Mester Joci variáción is, de mivel a nagymamám vezetékneve hivatalosan is Mester, így nem akartam, hogy azt gondolják az ismerőseim, hogy nagymamám vezetéknevét használom. Így megfordítva, Joci Mester lettem, hiszen valójában is az vagyok.

- Sihell Ferry fedezett fel. Honnan az ismeretség?

- Természetesen a mesterségemből adódóan találkoztunk. Egy közös ismerősünk által kerültem hozzájuk, mint építőipari szakember, és először nem is tudtam, hogy kinél dolgozom, hiszen Ferry feleségével, Vikivel állapodtam meg a munkáról, vele tartottam a kapcsolatot. A mi foglalkozásunk egyik alappillére a zene, hiszen jobban megy a munka, ha közben a hangulat is jó. Így történt az eset, hogy éppen dolgoztunk Vikiéknél és szólt a zene, én pedig énekeltem a dalokat, amikor Ferry megérkezett. Tetszett neki a hangulat, csatlakozott hozzánk, gitárt ragadott és énekeltünk. Este mindezt folytattuk egy bográcsozásnál, majd azt mondta nekem: „Joci, téged szeretne a mi közönségünk…” így indult a történet, ami hamar felgyorsult és egy-két hónap múlva már énekeltem a tv felvételen.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató