Kis Palika

Kis Palika népszerűsége az egekbe szökött. Rengeteg felkérés érkezik az énekeshez, és mint minden zenész, ő is hétvégén járja az országot. Sokat utazik, ám ez sem szegi kedvét, mert a közönségéért él. Az énekes számára a zene mellett a családja a másik nagy szerelme, így arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza a munkát és a magánéletet.

Kis Palika szinte meg sem áll. Rengeteg fellépése van, ám emellett a stúdiómunkák sem állhatnak le.

- Gőzerővel dolgozom a vadonatúj lemezen, melyet az idén ki szeretnék adni. Tizenkét dal lesz rajta hallható, készültek és készülni fognak klipek is. Legutóbbi is a top 9 legnépszerűbb dalai közé került – kezdi lapunknak Palika, akihez rengeteg felkérés érkezik, de mint mondja, még bírja a tempót.

- Hála Istennek valóban sokan keresnek meg, és próbálok mindenhova elmenni, ahova hívnak. Én szolnoki vagyok, maximum azzal igyekszem a fellépések között logisztikázni, hogy egymás után ne az ország másik végébe kelljen utaznom. Természetesen, ha mégsem sikerül így vállalni a munkát, akkor is minden kérésnek eleget teszek, mert szeretem a közönségemet – tette hozzá az énekes, aki szeretné, ha kisfia mellé egy kislány is érkezne.

- Van egy hároméves kisfiam, így a hétköznapokon igyekszem minél több időt a családommal tölteni. Hála Istennek a magánéletem és a szakmai életem teljesen egészében különválasztható. Harmonikusan beosztható az időm, de a hétvégéim a fellépésekből állnak. De az is megesik, hogy hétközben érkezik egy-egy rendezvényre felkérés, ez változó. Harmonikus családi életet élünk, ám nagyon szeretném, ha bővülne a családunk egy kislánnyal. Tervben van már – mondta Palika, aki nagyon sikeresnek tartja a tavalyi évét, ám abban bízik, hogy a 2020-as év még több eredményt hoz a karrierjében.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató