Partycsóka Tomi

Steidl Tamás, azaz ahogy mindenki ismeri, Partycsóka Tomi élete is nagyban megváltozott a koronavírus-járvány miatt. A fiatal zenésznek nagyon hiányoznak a bulik, a haknik, a lagzik, ahol minden héten zenélt. Nem dőlt azonban hátra, mindamellett hogy új évaddal jelentkezik műsora, a Pinceparti Tomival a Zenebutikon, új kihívásokat keresett. Feleségével pedig már a hatodik házassági évfordulójukat ünneplik idén.

Lassan három éves lesz saját műsora a Zenebutik TV-n Partycsóka Tominak. A fiatal zenész álma ezzel valóra vált, és mindennap hálát ad érte.

Nemrégiben indult el az ötödik évad, és bár a járvány miatt igen nehéz körülmények között tudtunk forgatni, de sikerült elindulnunk az új részekkel. Annak idején kisebb tévéknek készítettem műsort, de a visszajelzésekből is tudom, hogy most már sokkal több emberhez ér el, mint eddig. Nem beszélve arról, hogy rengeteg jó zenészt, előadót ismerhettem meg a forgatások által” – kezdte a Sztár Limonádénak Tomi.

A zenész élet egyelőre teljesen leállt, úgyhogy a Trimedio mellett kellett valami, ami biztosítja a megélhetésünket. Közalkalmazottként kezdtem el dolgozni a váci Madách Művelődési Központban karbantartóként. Én úgy vélem, nem szégyen a munka, a lényeg, hogy legyen valami! A bulik helyett így most időm nagy részét ez tölti ki, illetve megtaláltam a helyem az online világban is. Konferenciákat, különböző előadásokat streamelek (A videó streamelés az a módszer, amellyel egy élőben közvetített, vagy egy előre rögzített videót teszel elérhetővé internetes megtekintésre – a szerk.) tavaly március óta, ami számomra egy új kihívás. Mondhatni, hogy ez váltotta fel a zenét az életemben.”

Steidl Tamás magánéletében is igyekszik harmonikusan élni, és ehhez legjobb partnere felesége, Dóri.

Mindenben mellettem áll, és a forgatásokon is a jobb kezem. Nélküle nem menne minden olyan flottul. Idén 6. éve vagyunk házasok és éljük a kis mindennapjainkat. Persze nekünk is van problémánk, de kinek ne lenne a hétköznapok során. Támogatjuk egymást, és boldogan élünk kis kedvenceinkkel házunkban” – árulta el a műsorvezető.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató