Napi limonádé

Tóth Vera és Tóth Gabi

Tóth Vera és húga mindig mindenben támogatták egymást. Ezúttal sincs másképp, hogy Gabi babát vár, nővérére bármiben számíthat.

Demjén Ferenc

A vártnál hamarabb kiengedték a Kossuth-díjas énekest az intenzív osztályról. Demjén Ferenc május harmadikán lett rosszul, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Az orvosok a gyorsabb gyógyulás érdekében altatták. S bár egy hete felébredt, bent tartották az intenzív osztályon. Eredetileg egy hétig még ott is maradt volna, de mivel jobban lett, tegnap este kiengedték.

Tóth Andi

Tóth Andi mindamellett, hogy anyagi gondjai vannak, a magánéletében is akadnak problémák, szerelmével kapcsolata nem az igazi.

Ábel Anita

Tavaly november végén jelentette be Ábel Anita, hogy 16 év után válik férjétől. Úgy tűnik, most újra rátalált a szerelem. Instagram-oldalán osztotta meg az első közös fotójukat.

Demjén Ferenc

Továbbra is altatásban tartják a Kossuth-díjas énekest, aki múlt pénteken került kórházba. Ott derült ki, nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Demjén Ferenc sajtósa az AcNewsnak elmondta: jó kezekben van a művész, akire még több vizsgálat vár.

Tóth Vera

Az énekesnő sikeres fogyása után sem felejti el azt az időszakot, amikor túlsúlyos volt. Bár most már bármilyen ruhát felvehet, állandóan dícsérik csinosságát, mégis vannak önértékelési problémái. Tóth Vera nem titkolja, pánikrohamai miatt mai napig pszichológushoz jár.

Curtis és Majka

Úgy tűnik, Curtis újra magára talált. Legújabb dalával még csak ma debütált, és minden bizonnyal bizalmat szavaztak neki rajongói, hiszen pillanatok alatt jelentősen megnövekedett a megtekintések száma. Egykori barátja, Majka gratulált elsőként a rappernek.

Demjén Ferenc

Egy emberként szorít az ország a Kossuth-díjas énekesnek. Demjén Ferenc év eleji csípőműtéte után a vártnál lassabban gyógyul. A legenda hiába szeretne már színpadra állni, először az áprilisi, most pedig a májusi koncertjeit kellett lemondania. Mint kiderült: jelenleg csak segédeszközök segítségével tud járni.

Caramel

Molnár Ferenc Caramel mára mindent elért, amit szeretett volna. A cigánysorról küzdötte fel magát, pedig senki nem hitt egykor benne.

Bangó Margit dédunokája, Tina és kedvese

Bangó Margit dédunokája, Tina, bemutatta a családnak kedvesét. Mind édesanyja, mind dédnagymamája elmondták a véleményüket választásáról.

Király Linda

Az elmúlt években orvosról-orvosra járt az énekesnő, hogy kiderüljön mi az oka kóros hízásának. Király Linda szinte az összes létező fórumot, szakmai cikket elolvasta a témában. Végül ez hozta meg az áttörést az életében, ő maga jött rá, hogy agyi ciszta áll betegsége hátterében.

Mága Zoltán

A tengerentúlon tartózkodik a hegedűművész, Kanadában és Amerikában is fellép. Mága Zoltán most már elmondhatja magáról, hogy nem csak a magyar közönséget hódította meg, Torontóban is teltházas koncertjei vannak. A Liszt Ferenc-díjas művész a tengerentúlon olyan sikeres, hogy már 2020-ra is van meghívása Amerikába.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató