Napi limonádé

Műsorváltozás lesz a Zenebutikon, a legendás énekesre, Aradszky Lászlóra emlékeznek október 28-án, szombaton.

Nemrég Majka telefonjáról lopta le egy hacker az adatokat, most pedig Nótár Maryt vették célba. Az énekesnőnek az összes adatát lelopták. Lehet, hogy valaki a celebek mobiljaira pályázik?

Szombaton is együtt kezdte a napot Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter. A Morning Show házigazdái ezúttal a Szátoki Margaréta Gyermekotthonba látogattak, hogy szebbé varázsolják az ott élő gyermekek mindennapjait.

2017. október 14. Várjuk Önöket!

Schmuck Andor, a Hollósy Band, és a Roulett együttes

Jótékonysági kezdeményezésbe fogtak a magyar mulatós zenészek. A Hollósy Band, a Roulett együttessel karöltve próbálja megkönnyíteni egy nehéz sorsú ember életét új, közös számuk lejátszások után járó jogdíjával. A klipben feltűnik Schmuck Andor is, aki ezúton jótevő angyal képében tetszeleg.

25 év után válik Fehér Anna

A Szomszédok egykori sztárja nem tudta megmenteni a házasságát – írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa nem lesz a Tények műsorvezetője

A műsorvezető nem mondott igent a hírigazgató felkérésére.

Ikreket vár Baby Gaby

Az énekesnőnek végre teljesülhet az álma, anya lehet, ráadásul azonnal két gyermeké, Gabi ugyanis ikreket vár – írja a Blikk.

Mit akarnak tőle? Zsarolják Lagzi Lajcsit!

Milliókkal zsarolják Galambos Lajost.  A Blikk információi szerint nemrégiben egy ismeretlen férfi megkereste az áramlopással gyanúsított mulatós ­zenész ügyvédjét egy elképesztő történettel.

Idegösszeomlást kapott Damu Roland felesége

Eszméletlenül talált rá édesanyja Damu Edinára a múlt hét végén. A színész Damu Roland  várandós felesége idegösszeomlást kapott, mentővel szállították kórházba - írja a Blikk. 

Demcsák Zsuzsa megmutatta testvérét

Demcsák Zsuzsa sokáig tabuként kezelte családtagjait, ám az utóbbi időben mintha több információt osztana meg magánéletéből a közösségi oldalán. 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató