Napi limonádé

Peller Károly

Az Operett közönségkedvence úgy döntött, önkéntesnek áll a kistarcsai oltóközpontban. A színész kiveszi a részét a betegirányításból és az adminisztrációs feladatokból is.

Miller Dávid

Az X-Faktor jubileumi évadában új műsorvezető érkezik, aki hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a munkába.

Sztár Limonádé

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Rúzsa Magdi

Az énekesnő nem titkolja, hiányoznak számára az önfeledt baráti találkozók, a szerettei ölelése. Érzéseit most dalban is elmondja Rúzsa Magdi.

Hajós András

A televíziós személyiség úgy érzi, a közösségi oldalain nincs helye a magánélete kiteregetésének, sokkal inkább a munkájával, a produktumaival szeretne érvényesülni ezeken a platformokon.

Varga Iza és Mérai Katalin

Közel 23 év után befejeződtek a csatorna egyik meghatározó napi sorozatának forgatásai, kiürült a Mátyás király tér.

Növényi Norbert

Az egykori élsportoló komoly küzdelmet vív a koronavírussal, amelyet ő és párja is elkaptak. Növényi még mindig otthonában lábadozik, úgy érzi, a nehezén talán túl van.

Kandász Andrea és lánya

Régóta lehetne nagymama Kandász Andi. Lánya szerint a műsorvezető vagy 15 évet letagadhatna korából, mégis akár már unokája is lehetne, Andi azonban egy darabig mégsem dajkálhat kisbabát. Testét és lelkét azonban fitten tartja a műsorvezető, energikussága a több mint 20 kilós fogyásának is köszönhető.

Tisztelt Sztár Limonádé Olvasók!
 
Többen is jelezték a kiadó részére, hogy nem vagy nem időben kapták meg az előfizetett újságot, illetve nem tudták mikor keressék az újságárusoknál a lapot.
Ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatást nyújtani Önöknek.

Király Viktor

Király Viktor kisfia tavaly májusban született. Az énekes és párja, Anita nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy bővül a családjuk, Viktorban azonban addig teljesen ismeretlen érzések törtek fel az apaság hatására: megismerte milyen az igazi aggodalom.

Az énekesnő 2003-ban bekövetkezett halála után, 2005-ben a technika segítségével készülhetett el az a duett, amely a mai napig könnyeket csal Emilio szemébe.

Puskás Peti

Az énekes már régóta biztos benne, hogy jól döntött, amikor az előadóművészet mellett tette le a voksát, hiszen az idő őt igazolta: megtalálta a helyét ezen a pályán, melyet egykori mentora, Novák Péter is elismer.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató