Napi limonádé

Dékány Sarolta és Koós Réka

Több, mint fél éve hunyt el a legendás táncdal énekes. Koós János özvegye mai napig nem bír megbirkózni a veszteséggel, el akart költözni az emlékekkel teli közös otthonból. Meg is hirdette a hatalmas házat, de most váratlan döntést hozott.

Király Viktor

Az énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve.

Demjén Ferenc

Heteken belül elhagyhatja a kórházat végleg a Kossuth-díjas énekes. Demjén Ferenc négy hónapja kapott agyérgörcsöt, de augusztus 20 óta már a harmadik hétvégét tölthette otthon dióspusztai birtokán.

L.L. Junior

Borzalmas hírre ébredt az ország! Halálos kimenetelű gázolás történt tegnap Zuglóban. Az áldozat a rapper 3 éves kisfia.

MC Hawer. és Fanni

MC Hawer megdöbbentette a rajongóit, amikor összeköltözött a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjével. Közösségi oldalát elárasztotta közös, szerelmes képekkel, ezért is volt meglepő, amikor most kiderült, vége a boldogságnak.

Jolly és Suzy

Eddig csak bizakodtak a rajongóik, hogy újra összejöttek. Közösségi oldalukon „buktak le”, és most beszéltek arról, mi kellett kibékülésükhöz.

Balázs Fecó

A két legendás énekes jól ismeri egymást, szinte egyszerre kezdődött pályafutásuk. Balázs Fecó nagyon jól tudja, min megy keresztül Rózsi, hiszen neki is volt súlyos betegsége. A mai, siófoki nagykoncertjén a Liszt Ferenc-díjas énekes még a rádióban is zenésztársának dedikálta dalát.

Sztárban sztár leszek! zsűrije

Elkerülhetetlen, hogy egy-egy tehetségkutatóban ne adódjanak félreértések, nézeteltérések a zsűriben. Nem volt ez másképp a TV2 új szuperprodukciójának, a Sztárban sztár leszek! című műsor előválogatóján sem, ahol Tóth Gabi és Horváth Tomi feszült egymásnak.

Janicsák Veca

Pénteken késő délután szenvedett autóbalesetet Janicsák Veca, amikor autójával a férjéért tartott a Liszt Ferenc repülőtérre. Azóta szerencsére elkapták a rendőrök a karambolt okozót, aki váratlanul rohant bele az énekesnő kocsijába.

Curtis és felesége

Curtis és felesége első közös gyermeke kicsit hamarabb érkezett, mint ahogy szülei várták. A rapper most minden részletet elárult, hogy élte át élete egyik legnagyobb pillanatát.

Szandi és Bogdán Csaba

Szandi és férje, Bogdán Csaba között az első csók hosszú idő után csattant csak el. Mindennek már 27 éve, amikor még az énekesnő csak 16 éves volt. Szandi közösségi oldalán emlékezett meg az eseményről, ahol arról is beszélt, máig szerelmes férjébe.

Caramel

Caramel és felesége kemény egy évet tudhat maga mögött. Mióta megtudták, hogy kislányuk leukémáiban szenved, nem nyilatkoztak Szofi állapotáról, most azonban az énekes végre megtörte a csendet.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató