Napi limonádé

Edda

Az elmúlt napokban többen is megbetegedtek az Edda zenekarnál, most már biztos, felütötte a fejét a koronavírus a rockereknél, ugyanis Gömöry Zsolt tesztje pozitív lett.

Az Álarcos énekes nyomozói

Ahogy arról már beszámoltunk, Gáspár Laci is megfertőződött a koronavírussal, ezért az Álarcos énekes 3. és 4. adásában nem vehet részt. Most kiderült, hogy egy régi versenyző veszi át a helyét, visszatért a Robot, azaz Nagy Ervin.

Kökény Attila

Az énekes büszkén mutatta meg Facebook-oldalán a novemberben születendő második unokáját.

Kökény Attila

Attila a karantén idején sokáig nem láthatta személyesen a kisunokáját. Áprilisban, születésnapi ajándéka az volt családjától, hogy több hét után végre megölelhette Medit. Ma már szerencsére megszűntek a korlátozások, és gyakran találkozhat szeme fényével. Mint mondja, leírhatatlan szeretet van közöttük.

Majka

Hetedik alkalommal indult útnak a TV2 népszerű műsora, a Sztárban Sztár. Majka hat alkalommal ült a zsűri székben, ez volt az első, hogy ő nem mondott véleményt az előadásokról. Azonban úgy tűnik, ha nincs is ott, figyelemmel kíséri a versenyt, igaz, ezúttal csak távolról.

Tóth Vera

Tóth Vera a nehéz helyzetben sem hagyta bizonytalanságban zenekarát és háttérmunkásait. Az énekesnő a karantén alatt szükség szerint anyagilag is támogatta őket.

Zorall

Lévai Hangyássy ‘’Hangya’’ László a karantén kezdetén került kórházba, ahol egy epeműtét várt rá. Kezdetben azt hitte, néhány nap lábadozás után visszatérhet korábbi életviteléhez, azonban egészen máshogy alakult.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó és zenekara fél éve nem állhatott színpadra. Ők kezdhették meg a hétfőn indult raktárkoncert-sorozatot. Az énekesnő példaértékű döntést hozott, szétosztotta kollégái között gázsiját.

Májusban is kapható a Sztár Limonádé, júniusban pedig jön az új lapszám, extra tartalommal, és szuper jó slágerekkel egy válogatás CD melléklettel. 

Pink

A világsztár közösségi oldalain jelentette be, hároméves kisfiával megfertőződtek a koronavírussal. Pink jól ismert adományozó oldaláról, most pedig újra jószívűségéről tett tanúbizonyságot, komoly összeget ajánlott fel segítségül.

Kiss Endi

A Hooligans dobosa fájó szívvel beszélt édesapjáról, akivel hosszú idő után tudtak csak kibékülni. Az idős férfi ugyanis hetekig kórházban volt, ott találkozott először az unokáival is…

Szabó Győző

Napokig nem érte el édesanyját a népszerű színész, akkor már nagyon aggódott. Mint később kiderült, kórházba került, nagyon rosszul volt. A híresség még időben ért oda, hogy el tudjon búcsúzni, de édesanyja pár nappal később örökre lehunyta szemét.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató