Napi limonádé

Balázs Klári

Balázs Klári asztrológushoz látogatott. Kíváncsi volt, milyen az aszcendense, de a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is választ kapott. A szakember szerint az énekesnő „emberpróbáló csillagálláskor” született, ami általában valamilyen lemondással jár.

Kökény Attila

Az énekes és családja még mindig nincs túl a gyászon, tavaly elvesztették első unokájukat. De már úton van lánya kisbabája, és Kökény Attila reméli, a kis jövevény érkezése felülír mindent.

Koós Réka

Szívszorító pillanatokat élt át a gyönyörű színésznő a Papp László Budapest Sportarénában rendezett 50+ éves Táncdalfesztiválon. Tavaly még Koós János szórakoztatta a közönséget, de most neki állítottak emléket barátai.

Király Viktor és felesége, Anita

A legnagyobb titokban megnősült Király Viktor. Az énekes egyszerre nem csak férj lett, hanem hamarosan apuka is, ugyanis Anita kisbabát vár.

Gesztesi Károly

A január 4-én elhunyt Gesztesi Károlyt az egész ország, így Budakalász is gyászolja, ahol a színész élt. A Ripost úgy tudja, hogy a helyi önkormányzat méltó módon szeretne megemlékezni a művészről.

Gesztesi Károly

Szívinfarktust kapott vezetés közben a színész, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Gesztesi Károly 56 éves volt.

Ruszó Tibi

Ruszó Tibi idei karácsonya egészen más lesz, mint az eddigiek. Az X-Faktor győztese és családja számára nem ismeretlen a nélkülözés, azonban most kedvenc ételei kerülnek majd az asztalra, és senki sem fog éhesen távozni tőlük.

Király Linda

Alig várja az énekesnő, hogy pénteken színpadra álljon a Dívák karácsonya koncerten. Radics Gigivel, Tolvai Renivel és Dér Henivel már régóta próbálnak, de most nem várt, de örömteli probléma lépett fel. Király Linda ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteget fogyott…

Ruszó Tibi

Az X-Faktor 2019-es évadának győztese Ruszó Tibi lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.

Tóth Katica

November elején jelent meg Tóth Katica második nagylemeze. Az énekesnő nagyon büszke az albumra, hiszen rengeteg energiát és munkát fektetett bele. A Sztár Limonádénak elárulta, megéri küzdeni az álmainkért, még ha az sok lemondással is jár. Katica azonban a jövőben más terveire is szeretne koncentrálni, ugyanis szívesen lenne műsorvezető, amiben nemrégiben ki is próbálhatta magát.

Király Linda

Az énekesnő bár Amerikában született, jelenleg Magyarországon él. A tengerentúli karácsonyozás egyáltalán nem hiányzik neki. Jól érzi magát itthon, amerikai ismerősei pedig irigylik azért, hogy Európában él.

Gáspár Bea

Gáspár Bea gyomra máig összeugrik, ha a múlt héten történt súlyos autóbalesetükre gondol. Az eset óta retteg a volán mögé ülni, eddig csak fényes nappal mert vezetni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató