Napi limonádé

Szabó Győző

Napokig nem érte el édesanyját a népszerű színész, akkor már nagyon aggódott. Mint később kiderült, kórházba került, nagyon rosszul volt. A híresség még időben ért oda, hogy el tudjon búcsúzni, de édesanyja pár nappal később örökre lehunyta szemét.

Békefi Viktória és Feng Ya Ou

Számos döntést hoz magával a koronavírus-járvány a magyar sztárok körében is. Vannak, akiket szétválaszt, míg másokat pedig összeköltözésre bír. Utóbbi mellett döntött Békefi Viki és Feng Ya Ou is, akik a Sztárban Sztár leszek! című műsorban találtak egymásra.

Ganxsta Zolee

Zana József halála még jobban összehozta a családot. Ganxsta Zolee azóta még nagyobb támasza édesanyjának, hogy a nehéz időszakon túl legyenek.

Csepregi Éva

Nem halogathatta tovább az operációt a Neoton Família énekesnője, évek óta szenvedett a porckopástól. A koncerteken ugyan még ugyanúgy ugrált, de már egyre nagyobb fájdalmai voltak. Csepregi Éva ezért vállalta a műtétet, hiszen még sokáig szeretne fellépni, táncolni, biciklizni.

Tóth Andi

Tóth Andi úgy gondolja, irigyeinek köszönheti, hogy törölték Instagram-oldalát. Az énekesnő azért van főleg kiakadva, mert ezzel megélhetését is veszélybe sodorták, ugyanis nem csak rajongóival tartja ott a kapcsolatot, hanem így nem tud eleget tenni szponzori szerződéseinek.

Curtis

Curtis ugyan örömmel mondott igent a Nicsak, ki vagyok? felkérésére, azonban azt nem gondolta, mennyire nehéz időszak vár rá, ugyanis a műsor szigorú szabályai miatt nem beszélhetett a szerepléséről. A rapper azért élte meg különösen rosszul ezeket a heteket, mert felidéződött benne a „múlt”.

Ganxsta Zolee

Elmúlt 50 éves, de mit sem veszített népszerűségéből a rapper. Ganxsta Zolee tele van fellépésekkel, több televíziós műsorban is szerepel, de a szerelmi életben nincs szerencséje.

Gáspár Bea

Gáspár Bea Kandász Andreának vallott a Kandász Mamik-Sztár Mamik felvételén egy rettenetes tragédiáról. Mindössze három éves volt, amikor elveszítette kisöccsét.

Peller Károly

Az Operettszínház sztárjai egy beteg kisfiúnak akartak segíteni, így jótékonysági koncertet szerveztek. Azonban a gyermek mielőtt ez létrejöhetett volna, feladta a küzdelmet.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya évek óta kerüli a nyilvánosságot. Interjút is csak kivételes esetekben adott. Most azonban elárulta döntésének okát, illetve arról is mesélt, mennyire megváltozott az élete.

Tolvai Reni

Az énekesnő két és fél évvel édesapja halála után érezte úgy, hogy érzéseit dalba tudja önti. A ’You and me’ című dalt rá emlékezve írta.

Balázs Klári

Balázs Klári asztrológushoz látogatott. Kíváncsi volt, milyen az aszcendense, de a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is választ kapott. A szakember szerint az énekesnő „emberpróbáló csillagálláskor” született, ami általában valamilyen lemondással jár.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató