Napi limonádé

Geszti Péter

Focizás közben olyan erősen találta el a zenész fejét a labda, hogy levált a retinája, a kórházban azonnal megműtötték. Geszti Péternek már korábban is volt problémája a szemével, ezzel együtt öt leválása volt, nagyon kell vigyáznia látószervére.

Radics Gigi

Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Radics Gigi megszabadult a felesleges kilóktól, most már bármit felvehet a koncertjeire.

Ambrus Zoltán

Vasárnap este tudatta a rajongókkal az Irigy Hónaljmirigy zenekar, hogy az egyik alapítótagjuk Ambrus Zoltán, hosszan tartó betegség után elhunyt.

Tóth Andi

Tóth Andinak a kedves és szép üzenetek mellett meg kellett tapasztalnia azt is milyen, amikor túllépik a határt rajongói. Egy férfi egészen messze ment el, ugyanis az énekesnőt megfenyegette, és le akarta szúrni.

Meződi József

Az Apostol együttes énekese, Meződi József 1998-ban esett át nyitott szívműtéten. Akkor az orvosok 14 évet jósoltak számára, ám az idő szerencsére őt igazolta, ám azóta is rengeteg áldozatot kell hoznia egészségéért.

L.L. Junior

Testvéreként szerette szerzőtársát, Lakatos Róbertet a rapper. Ma reggel L.L. Junior rosszabb hírt nem is kaphatott volna: elhunyt barátja, aki egyben a menedzsere is volt.

Nagy Feró

A Beatrice frontembere hosszú hónapok óta folyamatosan köhög. Kiderült, komoly hörghurutja van. Nem elég, hogy idestova egy éve szenved a betegségtől, a nemzet csótányának más egészügyi problémával is szembe kellett néznie.

Balázs Klári és Korda György

Hétvégén nagyon jó hangulatú koncertet adott a legendás énekes és felesége, Balázs Klári a Siófok Plázson. A teltházas bulin a közönség is jól érezte magát, de egyszercsak azt vették észre, hogy Korda György lemegy a színpadról, eltűnik. Mint kiderült, a hirtelen jött hőség megviselte a 81 éves énekes szervezetét.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor alig várja a napot, hogy első közös gyermekük megszülessen. Az énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy kisbabája a legnagyobb nyugalomban fejlődhessen. Mint mindenről, a gyermeke érkezéséről komoly elképzelései vannak.

Benke László

70 éves korában meghalt a többszörös világbajnok séf, mestercukrász. A televízióból is jól ismert Benke Laci bácsi régóta betegségekkel küzdött.

Király Viktor és menyasszonya

Két héttel ezelőtt kérte meg Király Viktor szerelme kezét. Az énekes és menyasszonya máris az esküvőt tervezgetik, házasságkötésüket követően pedig jöhet a baba.

Pál Éva

Továbbra sem ért véget a hitelcsapádba került Pál Éva kálváriája. Az énekesnő még munkát is vállalt a csepeli piacon, hogy többletbevételével csökkenthesse a tartozását, ám egészségének megromlása miatt otthagyta munkahelyét. További egyeztetések folynak ügyében, és reméli, hamarosan számára is kedvező megállapodás születik.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató