Napi limonádé

Sári Évi

Az énekesnő első középiskolai éve nem volt zökkenőmentes. Sokat tanult az akkori viselkedéséből, amelyre egy cseppet sem büszke.

Sztár Limonádé márciusi lapszáma

Már kapható a legfrissebb lapszámunk!

Király Viktor

Király Viktor hangulatembernek tartja magát és nem titkolja, hogy olykor becsúszik neki egy-egy depressziósabb nap. De mindig feláll, mert hatalmas céljai vannak, és nem ismer lehetetlent. Az énekes, dalszerző most elindult a nemzetközi siker útján: a legendás francia DJ, Bob Sinclar adta ki a legújabb dalát.

Curtis

A járványhelyzet miatti korlátozások következtében – ahogy minden előadó – Curtis sem koncertezhet, ám a zenész igyekszik magát elfoglalni. Új zenei projekteken dolgozik, magánélete pedig szárnyal.

Siklósi Örs

Elhunyt 29 éves korában Siklósi Örs, Az AWS énekese - tudatta szombaton a zenekar közösségi oldalán.

Bódi Csabi

Az énekes a mai napig nem heverte ki a koronavírust, amely nem múlt el nála szövődménymentesen. Ha hosszasan egy pontra fókuszál, rosszul lesz és szédülni kezd.

Sztár Limonádé
Ezúttal is CD melléklettel, mégpedig Sláger Tibó: Ravasz ez a tavasz Best of 3. lemezével, és a már megszokott ajándék dupla posztert is megtaláljátok lapunkban.

Király Linda

Az énekesnő két boston terrier kutyus büszke gazdája. Seven már 16 éve hű társa, akinek egészségéért az utóbbi időben igencsak aggódott Király Linda.

Sztár Limonádé

Tájékoztatás előfizetők részére!

Sztár Limonádé decemberi lapszám
Megjelent a decemberi lapszámunk Peter Srámek vadonatúj CD-jével!

Edda

Az elmúlt napokban többen is megbetegedtek az Edda zenekarnál, most már biztos, felütötte a fejét a koronavírus a rockereknél, ugyanis Gömöry Zsolt tesztje pozitív lett.

Az Álarcos énekes nyomozói

Ahogy arról már beszámoltunk, Gáspár Laci is megfertőződött a koronavírussal, ezért az Álarcos énekes 3. és 4. adásában nem vehet részt. Most kiderült, hogy egy régi versenyző veszi át a helyét, visszatért a Robot, azaz Nagy Ervin.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató