Napi limonádé

Kóbor János és Benkő László

Nem indult jól a múlt hét pénteki Omega együttes nagykoncertje a Budapest Arénában. A zenekar tagjai most elárulták, mit éreztek, a kínos baki közben.

Aurelio

Aureliót emberrablásért ítélték börtönre, ám az egykori valóságshow sztár hiszi, hogy tudja ártatlanságát bizonyítani. Családja teljesen tönkre ment a hosszú per miatt, és szinte minden pénzüket ügyvédre költik.

Curtis és Majka

Az ország legsikeresebb előadóivá váltak együtt, mégis csúnya szakítás lett a vége a két rapper kapcsolatának. Pedig nem csak a zenében, hanem a magánéletben is összetartoztak, legjobb barátok voltak éveken keresztül. De Curtis függősége eljutott arra a pontra másfél évvel ezelőtt, ami felett már Majka sem tudott szemet hunyni. Az elmúlt hónapok nagyon nehezek voltak mindkettőjük számára, de sikerült megbeszélniük a dolgokat, és kibékültek.

Bódi Csabi

Az énekes egy ideje életmódot váltott, amihez szigorúan tartja is magát. Meg is van az eredménye mindennek, hiszen már 12 kg-t sikerült ledobnia.

Komár László

Hét évvel ezelőtt, utolsó felesége karjaiban hunyta le örökre a szemét Komár László. A legendás táncdalénekes kétszer vette el Krisztinát, aki azóta is közös otthonukban él. Az özvegy most már úgy érzi, megbékélt a férje halálával.

Radics Gigi

Az énekesnő nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire hálás rajongói szeretetéért. Közösségi oldalain igyekszik is minél jobban beengedni őket az életébe. De most rossz hírt kellett közölnie követőivel.

Dékány Sarolta és Koós János

Koós János hét hónapja hunyt el, azonban özvegye fájdalma máig nem enyhült. Dékány Sarolta már-már belebetegedett a gyászba, jelentős súlyt veszített, és cukorbeteg lett.

Fehérvári Gábor Alfréd

Boldogan mondott igent a műsorvezetői felkérésre a Család-barát magazinnak. Fehérvári Gábor Alfréd, Rátonyi Krisztával vezeti hamarosan a Duna Televízió népszerű műsorát.

Vasvári Vivien

Bombaként robbant a hír néhány héttel ezelőtt, hogy Vasvári Vivien szakított Fecsóval. A csinos üzletasszony azonban nem szomorkodik, újra randizni kezdett és hamarosan beadják a válási papírokat is.

Kökény Attila

Kökény Attila boldogan készült a nagypapa szerepre, ám sajnos egyelőre még erre várnia kell, ugyanis fia és párja babája elment.

Dékány Sarolta és Koós Réka

Több, mint fél éve hunyt el a legendás táncdal énekes. Koós János özvegye mai napig nem bír megbirkózni a veszteséggel, el akart költözni az emlékekkel teli közös otthonból. Meg is hirdette a hatalmas házat, de most váratlan döntést hozott.

Király Viktor

Az énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató