Sári Évi

Sári Évi nemrég még a családalapítást fontolgatta, most pedig mindenkit váratlanul ért a bejelentése, két együtt töltött év után külön utakon folytatja párjával. Nem volt könnyű számára meghozni a döntés, ennek ellenére nem tart a jövőtől.

Sári Évi és párja azért döntött a szakításról, mert időközben rájöttek nem egyeznek a jövőbeli elképzeléseik. A Story magazinnak azt is elárulta, már elegendő időt sem tudtak egymásra fordítani, így meg kellett hozniuk a döntést, és úgy látták jobbnak, ha külön folytatják.

„Nagyon nehéz döntés volt a szakítás. Nem arról volt szó, hogy ne szeretnénk egymást, vagy jött volna egy harmadik, aki miatt véget ért a kapcsolatunk. Egyszerűen kiderült, hogy az más elképzelésünk arról, hogyan éljük a mindennapokat” – mondta őszintén a magazinnak Évi.

„Ha pedig erről nem egyezik a véleményünk, akkor bármennyire is fájdalmas, meg kell hozni a végső döntést. Minek húzzuk egymás idejét, ha nem ugyanúgy képzeljük el az életünket öt év múlva?” – tette hozzá a színésznő, aki beismerte, a munkája mellett sem kapcsolatukra, sem önmagára nem jutott ideje.

„Amikor azt néztük, hogy a következő hónapokban mikor tudnánk nyaralni, nem találtunk időpontot, mert egész nyáron dolgozom. Tele a naptáram. A párom jogosan kérdezte meg: ő hol szerepel az időbeosztásomban? Nem tudom, melyik férfi nézné ezt jó szemmel” – mesélte Évi, aki picit sincs megijedve, mert szeret egyedül lenni.

„Annak is van varázsa, hogy nem kell alkalmazkodni valaki máshoz. Oda megyek, ahova akarok. Persze tudom, hogy hosszabb távon veszélyes is lehet, hogy szeretek egyedül lenni, hiszen az ember társas lény. Nem is akarok egyedül maradni. Friss ez a szakítás, idő kell, amíg minden a helyére kerül. Nem is tudom, mikor leszek újra kész egy kapcsolatra” - mondta a magazinnak a színésznő.

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató