Dér Heni

Dér Heni féltve őrzi magánéletét. Sokakat foglalkoztatott a kérdés, van-e olyan férfi az életében, akivel megosztja a mindennapjait. Most beismerte, már öt hónapja újra párkapcsolatban él.

Az énekesnő az utóbbi időben többször mutatkozott az egykori Való Világ játékosával, együtt utaztak néhány hete Dominikára is.

„Régebb óta ismertem Kornélt, de csak futólag. Öt hónapja aztán találkoztunk egy társaságban, és akkor indult el köztünk valami” – mesélte a Ripostnak az énekesnő, aki azt is elárulta, mi fogta meg a férfiban.

„Nekem jó ideje mindennél fontosabb, hogy egy ember milyen belső értékekkel bír, mert hosszú távon azzal tud megfogni engem. Első körben nagyon tetszett, ahogyan gondolkodik, ahogyan az életét éli. Tetszett benne az a saját értékrend, amin keresztül a világról gondolkodik, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz. Ennek köszönhetően gyorsan kialakult bennem a vonzalom. Februárban együtt utaztunk el Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk, hiszen volt időnk egymásra figyelni és sikerült összecsiszolódnunk” - tette hozzá Heni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató