Dékány Sarolta és Koós János

Dékány Sarolta férje temetését követő napon szeretett volna még egyszer elbúcsúzni Koós Jánostól, ám a látogatók miatt nem fért oda a sírjához.

Március 20-án kora délután helyezték örök nyugalomra a 81 éves korában, rövid betegség után elhunyt Koós Jánost. Özvegye, Dékány Sarolta másnap visszament a temetőbe, még egyszer szeretett volna elbúcsúzni imádott férjétől, mivel a szertartáson zaklatottsága miatt nem tudott rendesen elköszönni az énekestől. Sajnos ez csütörtökön sem sikerült neki, ugyanis már kora reggel rengetegen látogattak el a legendás énekes sírhelyéhez, amihez özvegye nem fért oda.

„Már kora reggel kimentem a temetőbe, mert nem tudtam aludni, és szerettem volna egyedül, egymagam elbúcsúzni a férjemtől. Sajnos erre nem volt lehetőségem, mert hajnalok hajnalán már annyian voltak a sírja körül, hogy nem fértem oda. Gondolom, azok, akik nem tudtak eljönni a búcsúztatóra, most rótták le a kegyeletüket” – mondta a Blikknek Dékány Sarolta.

„Zavarni sem akartam a gyászolókat, különben is nyugalomra vágytam, inkább elmentem. Most itthon vagyok, bőven akad tennivalóm. Nem vagyok jól! Amióta a férjem elment, nem nyúltam a holmijához. Minden ugyanúgy áll. Őszintén szólva, semmihez sincs erőm" – tette hozzá az özvegy.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató