Király Viktor

Három éven keresztül járta az országot-világot Király Viktor, aki akkor csak a fellépéseknek élt. Bár az énekes azóta maga mögött hagyta a rohanós életformát, most elárulta hogyan élte meg akkor a függetlenség árnyoldalait.

Több, mint tíz éve a zenei élet meghatározó képviselője Király Viktor, akinek szinte minden dala azonnal közönségkedvenc sláger lesz. Az énekes keményen dolgozik a sikerét, számtalan koncertet ad és párjával kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban él. Azonban nem mindig volt ilyen nyugodt és harmonikus az énekes élete.

„Romantikus életstílusnak tűnik, ha az ember egyedül van, szabad. Bárhova mehet, bármikor, csak a bőröndtől függ és a repjegyre valótól, hogy hova megy. Van benne egy szépség, de nagyon sok magányossággal jár egy ilyen életforma. Én ezt körülbelül három évig csináltam” – kezdte a Bencze házhoz megy című műsorban Király Viktor.

„Három évig jártam a világot, Los Angelestől Párizsig, fellépésről fellépésre. Nem tudom elmondani, hogy hány kanapén aludtam. Vannak szépségei ennek az életstílusnak, ajánlom mindenkinek, hogy tapasztalja ezt meg. Ez segít megtalálni önmagad és azt, hogy mit akarsz” – mondta a Sláger TV-n az énekes, aki meg is találta, amit keresett.

„Három év után rájöttem, hogy nekem ez elég volt. Rá akarok találni az igazira. Ez után az időszak után azt éreztem, hogy szükségem van arra, hogy legyen egy biztos pont, ahova hazajövök és legyen, aki itthon fogad. Ha megtalálod a szerelmet és utána lesz gyerek, család, az mind közrejátszik abban, hogy a férfi még „férfibb” legyen. 34 éves vagyok, én már erre vágyom, nem arra, hogy a haverjaim kanapéján aludjak egy buli után” – árulta el Király Viktor, akinek barátnője őszintén mesél arról is, mit szeret a legjobban párjában.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató