Burai Krisztián

Burai Krisztián most először beszélt arról, milyen út vezetett számára a sikerig. Számtalan kritikát kapott és volt, hogy atrocitás is érte.

Számtalan dalt és slágert köszönhetnek a zenekedvelők Burai Krisztiánnak, aki hazánk egyik legtermékenyebb dalszerzője. A mezőberényi születésű fiatalember megküzdött a sikerért, az addig vezető út igen rögös volt.

„Nagyon nehéz volt megélni azt, amikor küldtük a dalaimat rádióknak, tévéknek és fennakadt a rostán. A dalok 5-10 százaléka megy át a szűrőn, de nyilván a többit is ugyanolyan értékesnek találom. Mikor ez a fennakadás többször előfordult, - mindenfajta logikátlan indokokra hivatkoztak - megelégeltem a dolgot. Inkább elengedtem ezt az egészet, maradtam ugyanaz az őszinte srác, de már nem érdekelt ki és mit játszik a dalaimból” – mondta a Sláger TV-n Burai, aki előadóként is igazán sikeres. Pedig kezdetben komoly kritikát kapott ezen a területen is.

„A művésztársaknak köszönhetem, hogy előadóként is újra elkezdtem működni. Többen is - mikor hozzám jöttek a dalszerzés miatt - megkértek, hogy működjek közre, rappeljem fel ezt vagy azt a részt. Én viszont nem akartam előadóskodni, annyi pofont kaptam már. Például azt is a fejemhez vágták, hogy öreg vagyok ehhez a szakmához, de a kollégák bíztattak, így próbáltam figyelmen kívül hagyni a kritikát” – árulta el a Zenepostában a zenei szakember, aki bár nagy népszerűségnek örvend, bizonyos momentumokra nem szívesen emlékszik vissza.

„Kevés atrocitás ért, de a megyében, ahol születtem pont meg kellett ezt tapasztalnom. Ezt leszámítva sok pozitív visszajelzést kapok, Borsodba, Szabolcsba, Hajdú-Bihar megyébe szinte kéthetente járok fellépni, de a budapesti koncerteket is nagyon szeretem. Visszatekintve az idáig vezető útra azt mondom, bár sok sebet szereztem, de már csak a hegek emlékeztetnek arra, honnan jöttem” – mondta Burai Krisztián.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató