Kis Grófo

Nem kíséri feleségét a szülőszobára Kis Grófo. Hagyományaik szerint ez nem szokás, úgy véli, a férfinak nincs ott keresnivalója.

Néhány hét múlva bővül Kis Grófo családja. Hamarosan párja, Tündi életet ad harmadik gyermeküknek. A háromszoros édesapa boldogabb, mint valaha, hiszen végre két fia mellé ezúttal egy kislány érkezik.

„A jó istentől kértük, hogy a két fiú után egy lány is jöjjön, de már most félek tőle, mivel is jár majd ez. Egészen biztos, hogy el fogom kényeztetni, kézhez lesz szokva, bár igyekszem türtőztetni magam. Arra is szeretnék majd figyelni, hogy a két fiú ne legyen rá irigy, hogy most természetesen ő egy kicsit több figyelmet fog kapni” – mondta a Borsnak a mulatós zene koronázatlan király, aki azt is elárulta, miért nem lesz párjával a nagy pillanatban.

„Én nem megyek be Tündivel, előbb rosszul lennék, mint ő, és amúgy sem hallottam, hogy mifelénk bármelyik férfi bement volna. Mivel nálunk az anyós és menye közti viszony nagyon erős, édesanyám lesz Tündével a szülőszobán. Amúgy sosem iszom, koncerteken is én vagyok az, aki szénsavmentes vizet kér nem hidegen, de most két napig fogok bulizni, ha megérkezett a kislányom” – tette hozzá a zenész.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató