Gáspár Laci

Gáspár Laci gyermekkora óta a sport szerelmese. Az utóbbi években pedig óriási változáson ment keresztül, hiszen rendszeresen járja az edzőtermeket. Azonban meglepődött, amikor az Észbontók című műsor felvételén profi ökölvívónak nézték.

„Hízelgő, hogy híres kubai bokszolónak hittek, bár őszintén megvallva jobban örültem volna, ha azt gondolják, hogy amerikai vagyok” – mondta a Borsnak Laci, akinek az orra tévesztette meg a műsor szereplőit.

„Azt mondták, hogy szana-szét van ütve az arcom, úgyhogy biztos a ringben kaptam egy-két fülest. Nem mondom, hogy nem bunyóztam egyszer sem az életem során, de egyáltalán nem vagyok egy verekedős típus. Azt gondolom, hogy más módja is van annak, hogy elrendezzünk egy konfliktust. Hiszek a kommunikáció erejében, amikor azonban már az sem segít, inkább odébb állok” – tette hozzá az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató