Mága Zoltán

A tengerentúlon tartózkodik a hegedűművész, Kanadában és Amerikában is fellép. Mága Zoltán most már elmondhatja magáról, hogy nem csak a magyar közönséget hódította meg, Torontóban is teltházas koncertjei vannak. A Liszt Ferenc-díjas művész a tengerentúlon olyan sikeres, hogy már 2020-ra is van meghívása Amerikába.

Óriási sikert aratott a virtuóz zenész a torontói Roy Thomson Hallban. Mága Zoltán lenyűgözte a nézőket, a magyar származásúak még a Kossuth nótát is vele énekelték. De nem csak ő és a zenekar, hanem 13 esztendős fia is vastapsot kapott a játékáért. A Zeneakadémia különleges tehetségek osztályába járó ifj. Mága Zoltán örül, hogy édesapjával léphet fel külföldi turnéján. Az Amerikában is több várost érintő koncertsorozatnak akkora sikere van, hogy a hegedűművész naptárába már jó néhány 2020-as fellépés is bekerült.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató