Király Linda

Az elmúlt években orvosról-orvosra járt az énekesnő, hogy kiderüljön mi az oka kóros hízásának. Király Linda szinte az összes létező fórumot, szakmai cikket elolvasta a témában. Végül ez hozta meg az áttörést az életében, ő maga jött rá, hogy agyi ciszta áll betegsége hátterében.

Az énekesnő nem tagadja, kóros elhízása miatt előfordult, hogy megszégyenítették. De ha ez nem lett volna, akkor is minden gondolata az egészsége körül forgott. Király Linda mindent megtett, hogy kiderüljön hízásának oka. De az orvosok eddig pajzsmirigy problémát, és inzulin intoleranciát állapítottak meg. Egy MR-vizsgálat végül kimutatta, hogy egy ciszta növekszik az agyalapi mirigyében.

„A testre érdemes nagyon figyelni” – kezdte a Bors napilapnak Linda. „A tudatalatti ugyanis mindig jelez, csak tudni kell értelmezni az üzeneteket. Az orvosok a sok keresgélés ellenére sem találták a kiváltó okot, a hatodik év után aztán jött bennem egy érzés, hogy hol is kellene keresgélni tovább. Mivel évek óta szinte minden gondolatom az egészségem körül forgott, természetes, hogy számos orvosi cikket elolvastam, a létező összes internetes fórumot átböngésztem. Aztán jött az áttörés: valamelyik vérvételnél láttam, hogy nagyon magas a cortisolszintem. Eszembe jutott, hogy mintha valahol olvastam volna olyat, hogy ez összeköthető az agyalapi mirigyes problémákkal, és ez után mentem el arra az MRI-re, ami végül megmutatta a betegségem kiváltó okát.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató