Caramel

Molnár Ferenc Caramel mára mindent elért, amit szeretett volna. A cigánysorról küzdötte fel magát, pedig senki nem hitt egykor benne.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben tűnt fel a Megasztárban. Azóta sikert sikerre halmoz, ám sosem felejti el gyökereit. Többször beszélt már arról, hogy szegénységben nőtt fel a törökszentmiklósi cigánysoron. Senki nem hitt benne, és mély nyomot hagytak benne azok a mondatok, amiket akkor hallott.

„Azt hallgattam gyerekkoromban, hogy „nem fogod vinni semmire”, „úgyis börtönbe fogsz kerülni!” – mondta az énekes a Pátria rádióban. Persze Caramel bizonyított, és ma már csak a jelennel és a jövővel foglalkozik.

„A múlttal már egyáltalán nem álmodom. Hála Istennek a jelen sokkal szebb, még ha vannak is benne kisebb-nagyobb megpróbáltatások. Sőt, ha lehet így fogalmazni, álmodni inkább a jövővel szoktam. Így születnek a dalaim és az újabb tervek, feladatok” – mondta a Borsnak az énekes, aki azt is elárulta, mi segített neki kiemelkedni a mélyből.

„Akik ismernek, tudják, hogy eléggé kritikus tudok lenni mind magammal, mind a környezetemmel szemben. Ezt hívhatjuk szkepszisnek, vagy akár bizalmatlanságnak is. Ugyanakkor alapvetően optimista vagyok és az évek során kialakult bennem egy jó adag belső erő és alázat, melynek köszönhetően arra tudtam és tudok fókuszálni, ami az életemben a családom és Isten után – vagy ha úgy tetszik, velük együtt – a legfontosabb: a zenére –" - tette hozzá Caramel.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató