Tóth Vera

Az énekesnő sikeres fogyása után sem felejti el azt az időszakot, amikor túlsúlyos volt. Bár most már bármilyen ruhát felvehet, állandóan dícsérik csinosságát, mégis vannak önértékelési problémái. Tóth Vera nem titkolja, pánikrohamai miatt mai napig pszichológushoz jár.

Tizenöt évvel ezelőtt nyerte meg az akkor még gömbölyded énekesnő a Megasztárt. Hamar befutott, de a sikerek ellenére sem volt mindig maradéktalanul boldog. Állandó problémája volt túlsúlya, és az emiatt érzett önutálat. Pánikrohamai voltak, ezért a mai napig pszichológushoz jár – árulta el Tóth Vera a Société Budapest beszélgetésén.

„A túlsúly okoz néhány kellemetlen pillanatot húsz fok felett, ami a színpadon hatvan lesz a lámpáktól. A harmadik szám után elkezdesz iszonyatosan izzadni, és elveszted a méltóságodat. Azért szerettem azokat a koncerteket, amikor szünet van, mert át tudtam öltözni. Most, hogy visszaállt a lelki békém, már az izzadás sem olyan intenzív” – mesélte az előadáson az énekesnő.

„Mindig testet ölt a szorongás valamilyen betegség formájában: ez lehet pánikbetegség, -roham, autoimmun, esetleg rákos betegség, nekem például fájni kezdett a torkom. Előfordult, hogy nem tudtam énekelni, nem jött ki hang a torkomon másfél hónapig, és nem értettem mi bajom van. Azt mondta az orvos: hidd el, nincs semmi baja a hangszálaidnak. Cserháti Zsuzsa is ettől szenvedett. A visszatérése után az első stúdiófelvételét egy hónapig csúsztatni kellett, mert berekedt. Nem hitte el, hogy kell valakinek, és még mindig szükség van rá.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató