Demjén Ferenc

Továbbra is altatásban tartják a Kossuth-díjas énekest, aki múlt pénteken került kórházba. Ott derült ki, nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Demjén Ferenc sajtósa az AcNewsnak elmondta: jó kezekben van a művész, akire még több vizsgálat vár.

Egy emberként aggódik az ország az énekes legendáért, akit a gyorsabb gyógyulás érdekében orvosai altatásban tartanak. Demjén Ferenc múlt hét pénteken éppen a februári csípőműtéte utáni kontrollra akart menni, amikor rosszul lett. A közönségéért mindenre képes művész azon izgult, hogy állapota miatt a májusi koncertek után újabbakat kell lemondani.

„Demjén Ferenc múlt pénteken a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, ám a betegszállításra várva az izgalom miatt rosszul lett. Azonnal a szigetvári kórházba szállították, ahol kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Jelenleg a Pécsi Idegtudományi Cenrtumban ápolják. Bízunk benne, hogy néhány hónapon belül újra színpadra léphet" – tájékoztatták a rajongókat Demjén Ferenc hivatalos Facebook- oldalán.

Az AcNewsnak a művész sajtósa elmondta: újabb vizsgálatok várnak a művészre.

„Rengeteg hívást kapunk, mindenki aggódik a Művész Úrért. Továbbra is altatásban tartják, és még több vizsgálat vár rá. Bízunk benne, hogy hamarosan már jobb hírrel szolgálhatunk" - mondta a lapnak a sajtós.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató