Demjén Ferenc

A vártnál hamarabb kiengedték a Kossuth-díjas énekest az intenzív osztályról. Demjén Ferenc május harmadikán lett rosszul, enyhe lefolyású agyérgörcse volt. Az orvosok a gyorsabb gyógyulás érdekében altatták. S bár egy hete felébredt, bent tartották az intenzív osztályon. Eredetileg egy hétig még ott is maradt volna, de mivel jobban lett, tegnap este kiengedték.

Egy emberként aggódik az ország Demjén Ferencért. A népszerű énekes május 3-án került kórházba, a betegszállítóban lett rosszul. Mint kiderült, agyérgörcse volt, emiatt a szigetvári kórházból a Pécsi Idegtudományi Központba szállították. Az orvosok mesterségesen altatták, ettől várták a gyorsabb gyógyulást. Miután múlt hét szerdán, öt nap után felébredt, arra várt, hogy kiengedjék az intenzívről. Hivatalos Facebook-oldalán közölték a jó hírt a rajongókkal.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató