Tóth Vera és Tóth Gabi

Tóth Vera és húga mindig mindenben támogatták egymást. Ezúttal sincs másképp, hogy Gabi babát vár, nővérére bármiben számíthat.

Minden jól alakult a Tóth lányok életében. Gabira egy évvel ezelőtt talált rá a szerelem, Krausz Gábor személyében. Az eljegyzés is megtörtént nemrégiben, azóta pedig már első közös gyermeküket várja az énekesnő. Vera is boldogabb, mint valaha, hiszen váratlanul találta el Ámor nyila, akinek az is óriási örömöt jelent, hogy testvére babát vár.

„Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hiszen Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni” – mondta Vera a Lokálnak, aki azt is elárulta, testvére sokat változott, mióta áldott állapotban van. Gabinak különösen vigyáznia kell magára egy korábbi műtétje miatt, amikor eltávolították egyik petefészkét.

„Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett” – tette hozzá a büszke énekesnő.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató