Aradszky Éva

Lassan három hónapja hunyt el a legendás táncdalénekes, mérhetetlen űrt hagyva maga után. Felesége, Dékány Sarolta mai napig nem tudja feldolgozni a gyászt, ki sem teszi a lábát közös otthonukból. Aradszky László özvegye pontosan tudja, mi zajlik az énekesnő lelkében, ezért próbál neki segíteni.

Koós János és Dékány Sarolta közel ötven évig éltek boldog, harmonikus kapcsolatban. A táncdalénekes halálával minden megváltozott, az özvegy küzd az állandó hiányérzettel. Nem akar kimozdulni otthonról, bezárkózott a családi házba, amihez számtalan felejthetetlen emlék köti.

Aradszky László özvegye pontosan tudja, min megy keresztül Dékány Sarolta, hiszen ő két éve vesztett el a férjét.

„János temetésén beszéltünk Sacival" – mesélte a Blikknek Éva asszony.

"Sajnos tudom, mit él most át, ezért mondtam neki, ha bármiben segíthetek, keressen bátran, hátha tudok neki támaszt nyújtani. Mivel hosszú idő telt el, és nem keresett, úgy döntöttem, felhívom. Sajnos, nincs most jól. Elzárkózik a világ elől, az otthonában van, magányra vágyik. Szeretne egyedül lenni, pedig az nem tesz jót, én már csak tudom. Persze, nekem is volt egy időszakom, amikor az utcára sem szerettem menni, mert leszólítottak. Ám tudom, a bezárkózás nagyon sokat árt. Nekem pokoli volt, amikor otthon ültem egyedül, de persze, megértem, miért tesz most így" - mondta a lapnak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató