Pál Éva

Továbbra sem ért véget a hitelcsapádba került Pál Éva kálváriája. Az énekesnő még munkát is vállalt a csepeli piacon, hogy többletbevételével csökkenthesse a tartozását, ám egészségének megromlása miatt otthagyta munkahelyét. További egyeztetések folynak ügyében, és reméli, hamarosan számára is kedvező megállapodás születik.

„Múlt pénteken dolgoztam ott utoljára, de belátogatok, amikor csak tehetem. Szerettem itt dolgozni, sokan jöttek ide és miközben eladtam két zsömlét, közben beszélgettem a rajongókkal. Mindig azzal viccelődtem, hogy egész nap közönségtalálkozót tartok és még pénzt is keresek, fantasztikus érzés volt. A felmondásommal kapcsolatos döntésemben fontos szempont volt, hogy az üzletben tejtermékeket, hűtött árukat árulnak. Egyrészt a tél egy piacon igazán embert próbáló tud lenni, nem beszélve a hűtőkamráról, ahová ki-be kellett mászkálnom. A hörgőimnek és a hangszalagjaimnak nem tett jót, hiszen az énekhangomat és az egészségemet veszélyeztette” – mesélte a Borsnak Éva, majd hozzátette, a háza körül kialakult problémák még mindig meg vannak.

„Az anyagi zűrök még mindig nem oldódtak meg, most is újabb ajánlatot adtunk be a fiammal, várjuk a választ. A törlesztőből nem akarnak engedni, a futamidőről tárgyalunk, hogy tudjam fizetni a közel 20 milliós adósságot. Reménykedem, hogy elengedik legalább a kamatokat, de ezt eddig nem fogadták el. A fiam viszont támogat, és ha nehezen is, de igyekszünk túlélni a helyzetet, nélküle már biztos éhen haltam volna” – tette hozzá Éva.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató