Király Viktor és menyasszonya

Két héttel ezelőtt kérte meg Király Viktor szerelme kezét. Az énekes és menyasszonya máris az esküvőt tervezgetik, házasságkötésüket követően pedig jöhet a baba.

Másfél évvel ezelőtt talált rá a szerelem Király Viktorra, Anitával azóta elválaszthatatlanok. Az énekes olyan komolyan gondolta a kapcsolatukat, hogy két héttel ezelőtt a római Trevi kútnál, térdre ereszkedve kérte meg a lányt kezét, aki azonnal igent mondott. Azóta pedig boldogságuk leírhatatlan, sőt az esküvőt is tervezgetik.

„Csak ott tartunk, hogy kiket hívnánk meg, nem kezdtük el szervezni. Egy-két dolog azonban már most biztos, például hogy Magyarországon lesz és hogy nem lesz olyan hatalmas, négyszáz fős, mint az ikertestvéremé, Benjaminé” – árulta el a Borsnak Viktor.

„Természetesen mindenki ott lesz, aki fontos nekünk, de szerintem kétszáz főnél megállunk. Nem ismerem Anita elképzeléseit, de mindent megteszek, hogy ne essen túlzásokba” – tette hozzá az énekes, aki a családalapításról is mesélt a lapnak.

„A lánykérést is komolyan vettem, és az esküvőt sem szeretném húzni. A sorrendet azonban tartani akarom: házasság után jöhet a gyerek. Nem vagyok rá felkészülve, hogy apa legyek, de erre nem is lehet felkészülni. Beletanulok” – mondta Viktor.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató