Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor alig várja a napot, hogy első közös gyermekük megszülessen. Az énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy kisbabája a legnagyobb nyugalomban fejlődhessen. Mint mindenről, a gyermeke érkezéséről komoly elképzelései vannak.

Tóth Gabi éveken át úgy tudta, hogy meddő, így teljesen megfordult a világ, amikor megtudta, hogy gyermeket vár vőlegényétől, Krausz Gábortól. Az énekesnőben azonnal beindultak az anyai ösztönök, azon aggodalmaskodott a legjobban, hogy egészséges babát hozzon a világra. Egyelőre babonából még várnak a gyerekszoba elkészítésével, ám a szülésről már most határozott elképzelései vannak.

„Semmi divatos módszerrel nem fogok élni, mert ilyenkor olyan katartikus állapotba kerülnek a nők, hogy teljesen felesleges túlgondolni dolgokat. A legfontosabb, hogy a baba és a mama is biztonságban átessenek ezen a fázison, így mindenben az orvosom fog dönteni, mert ő fogja tudni, hogy mi a jó a babának és nekem” – mondta a Gabi a csalad.hu-nak, aki arról is mesélt, mikor kívánja befejezni a munkát gyermeke érkezése előtt.

„A Sztárban sztár leszek! műsornak leszek a női zsűritagja, ez éppen akkor fog befejeződni, amikor már csak két hónapom lesz hátra a kismamaságból. Így akkor már nem vállalok munkát, hanem készülök otthon a baba érkezésére és a karácsonyra” – tette hozzá a kismama.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató