Balázs Klári és Korda György

Hétvégén nagyon jó hangulatú koncertet adott a legendás énekes és felesége, Balázs Klári a Siófok Plázson. A teltházas bulin a közönség is jól érezte magát, de egyszercsak azt vették észre, hogy Korda György lemegy a színpadról, eltűnik. Mint kiderült, a hirtelen jött hőség megviselte a 81 éves énekes szervezetét.

Az AcNews május végén készített interjút Balázs Klárival, akit arról is kérdeztünk, hogy hogyan viseli férje a nagy meleget. A nyári koncert naptáruk ugyanis idén is tele van, akad olyan hétvégéjük, amikor 3-4 fellépésük is van, egymástól messze fekvő helyszíneken.

„A várható hőhullámok miatt csak esti fellépéseket vállaltunk” – mondta az AcNewsnak az énekesnő. „Bár szerencsére jól vagyunk, de jobb az elővigyázatosság. Persze, hogy féltem Gyurit, odafigyelek az egészségére, a gyógyszerekre, arra is, hogy mit eszik. Nekem ez így természetes, ő egyébként is, mint a legtöbb férfi, egy nagy gyerek maradt.”

A Siófok Plázson még az elővigyázatosság ellenére is rosszul lett Korda György, aki a közönség szerint egyik pillanatról a másikra elhagyta a színpadot. A Bors napilap kérdésére a legenda elárulta: valóban nehezen viselte a hirtelen jött meleget.

„Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon” – nyilatkozta a napilapnak Korda György. „Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató