Nagy Feró

A Beatrice frontembere hosszú hónapok óta folyamatosan köhög. Kiderült, komoly hörghurutja van. Nem elég, hogy idestova egy éve szenved a betegségtől, a nemzet csótányának más egészügyi problémával is szembe kellett néznie.

 „Egyelőre nehezen gyógyul a térdem, folyamatosan járnom kell vele gyógytornára. A mindennapokban már nem panaszkodom, bár hozzáteszem, a lépcsőzést megérzem. Ennél nagyobb baj azonban, hogy focizni nem tudok vele. Szerencsére a fellépéseken egyáltalán nem fáj, de jó volna, ha tudnék sportolni” – taglalta térde állapotát Feró a Sorry magazinnak, akinek egy éve nem szűnő hörghurutja sem javult.„Valamicskét igen. A betegség elején még szedtem rá antibiotikumot is, de nem használt. Nemrég úgy döntöttem: elmegyek Mátraházán egy szakemberhez, aki felírt nekem egy inhalátort, ami sokat javított a helyzetemen. Mondtam neki, hogy mikor jobban vagyok, nem is használom, mire jól letolt engem, és tájékoztatott, hogy ez nem így meg, folyamatosan használnom kell. Nyárra már hetven koncertre le vagyunk foglalva. Hétvégente lesz, amikor egy nap kétszer is játszunk. Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen sokat dolgozunk, továbbra is imádunk színpadon állni. Legnagyobb örömömre, a nagyobbik unokám, Patrik már két fellépésünkön is részt vett. Idén kilátogatott a szüleivel Tabánba, és nemrég egy vidéki házibulinkra is eljött. Nagyon tetszett neki, még sokáig emlegette” – tette hozzá a zenész.

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató