Meződi József

Az Apostol együttes énekese, Meződi József 1998-ban esett át nyitott szívműtéten. Akkor az orvosok 14 évet jósoltak számára, ám az idő szerencsére őt igazolta, ám azóta is rengeteg áldozatot kell hoznia egészségéért.

„Azon kívül, hogy 98-ban nyitott szívműtéten estem át, azon kívül minden rendben. Akkor azt mondták az orvosok, hogy tizennégy év a szavatosságom, de még mindig megvagyok. Ezt tudomásul is veszem, rengeteg áldozatot kell hozni az egészségért: rendszeresen járok gyógytornára, kétnaponta futógépre állok vagy sétálok. Az időjárás-változás pedig különösen megvisel, főleg a hideg, olyankor beszűkülnek az erek” – mondta az énekes a Star magazinnak, aki arról is mesélt, mit ad számára a színpad.

„Engem akkor tölt el a színpadon a boldogság, amikor látom, hogy a nézőtéren ott ül egymás mellett a férj és a felesége, és miután elénekelek négy nótát a férfi megfogja a felesége kezét. Attól a látványtól már teljesen kész vagyok, akkor érzem, hogy elértem a célom” – tette hozzá Meződi József.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató