Tóth Andi

Tóth Andinak a kedves és szép üzenetek mellett meg kellett tapasztalnia azt is milyen, amikor túllépik a határt rajongói. Egy férfi egészen messze ment el, ugyanis az énekesnőt megfenyegette, és le akarta szúrni.

„Vannak nagyon kedves emberek, de akadnak szép számmal olyanok is, akik túllépik a határt, és ocsmány üzeneteket küldenek. Nagyon betegesek, szexuális fétisben szenvednek, és szörnyű dolgokat írnak” – mesélte a Borsnak az énekesnő, akit egy középkorú férfi „zaklatott” leveleivel, majd amikor kiderült, hogy Andinak párja lett, hangnemet váltott.

„Amikor összejöttem az akkori barátommal, nagyon csúnyákat kezdett el írni. Azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Megírta, hogy a következő héten, az ő lakhelyén koncertezem, és ő ott fog állni a tömegben, és le fog szúrni. Nagyon ijesztő volt” – idézte fel a történteket Andi, aki az eset miatt komoly biztonsági intézkedést kért az említett koncertjén.

„Tényleg ott volt a nézőtéren. Kiszúrtam, és farkasszemet néztem vele a színpadról. A vér is megfagyott bennem, de erőt vettem magamon, és csak annyit jeleztem a stábnak, hogy ma nem kerülnék közel a közönséghez” – tette hozzá az X-Faktor győztese, aki végül nem tudta elkerülni a személyes találkozást.

„Az öltözőm egy hosszú folyosóról nyílt, a színpad mellett, és oda igyekeztem, amikor megláttam, hogy az átjáró végében áll. Rémisztő jelenet volt. Azonnal szóltam, hogy vigyék el, körbevettek az őrök és a sofőröm, így nem történt baj” – mesélte a lapnak Andi.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató