Caramel

Caramel és felesége kemény egy évet tudhat maga mögött. Mióta megtudták, hogy kislányuk leukémáiban szenved, nem nyilatkoztak Szofi állapotáról, most azonban az énekes végre megtörte a csendet.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi élete legkeményebb egy évén van túl. Tavaly kislányukat leukémiával diagnosztizálták, ezt követően pedig nem beszéltek a nyilvánosságnak Szofi betegségéről. Egészen eddig, ugyanis az énekes elárulta, gyermeke végre jól van.

„Most már olyan a helyzet, hogy merek több munkát vállalni, úgy érzem, egy új albumba is bele merek vágni. Az elmúlt egy év nagyon kemény volt lelkileg, és próbáltam helytállni, de most jött el az, hogy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem, mert látom – amennyire elkiabálhatom –, hogy minden rendben van Szofival, és így nyugodtabban tudok dolgozni” – mondta a Borsnak Caramel, akinek rengeteg erőt adott a közönség szeretete.

„Sosem felejtem el, hogy a barátok, a közönség mennyi szeretetet küldött. Egy ország volt velünk, amiért nem tudok elég hálás lenni. Minden egyes üzenetre emlékszem, amit kaptunk a feleségemmel, mikor kiderült Szofi betegsége. Ez több ezer üzenet és azóta is mindegyik a fejemben van. Semmi más nem tudott ilyen erőt adni a bajban, és ezúton is egyenként köszönöm mindenkinek a biztató szavakat” – tette hozzá az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató