Szandi és Bogdán Csaba

Szandi és férje, Bogdán Csaba között az első csók hosszú idő után csattant csak el. Mindennek már 27 éve, amikor még az énekesnő csak 16 éves volt. Szandi közösségi oldalán emlékezett meg az eseményről, ahol arról is beszélt, máig szerelmes férjébe.

„Már a nyári turnét megelőző próbafolyamat ideje alatt éreztük, hogy egy láthatatlan szál összeköt minket. Aztán rengeteget beszélgettünk. Egyikünk sem mert kezdeményezni. Aztán a turné egyik állomásán a koncert után a szállodában elcsattant az első titkos csók. Elementáris erővel hatott. Ma ünnepeljük az első csókunk óta eltelt napra pontosan 27. évet. Kívánom, hogy akinek még nem sikerült, találja meg a párját. Tudjatok kompromisszumokat kötni egymásért, ha kell, megharcolni a boldogságotokért, és mindenekelőtt önmagatoknál is jobban szeretni a társatokat!” – írta Szandi a közösségi oldalán.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató