Curtis és felesége

Curtis és felesége első közös gyermeke kicsit hamarabb érkezett, mint ahogy szülei várták. A rapper most minden részletet elárult, hogy élte át élete egyik legnagyobb pillanatát.

Kriszti augusztus közepére volt kiírva kisfiuk érkezésére, ám Doni Attila hamarabb jött a világra. A baba 54 centivel és 3070 grammal született, egészségesen. Kriszti természetesen úton szeretett volna életet adni gyermekének, ám a sors másképp alakította a tervet.

„Hajnalban értem haza egy fellépésről, és néhány óra alvás után Kriszti azzal ébresztett, hogy elkezdődtek a fájásai” –idézte fel a Story magazinnak adott interjúban Curtis, aki azt is elárulta, az orvos azért döntött a császármetszés mellett, mert némi komplikáció lépett fel.

„Végig bent maradtam a szülőszobában, elképzelni sem tudtam volna, hogy kint várakozzak” – folytatta a rapper, aki zokogott, amikor meglátta kisfiát.

„Korábban Adonisnak akartuk elnevezni, így hívják Kriszti testvérét is, aki félig görög származású... Sajnos, mint kiderült, ezt Magyarországon nem lehetett anyakönyveztetni, így lett végül Doni Attila” – tette hozzá a zenész.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató