Janicsák Veca

Pénteken késő délután szenvedett autóbalesetet Janicsák Veca, amikor autójával a férjéért tartott a Liszt Ferenc repülőtérre. Azóta szerencsére elkapták a rendőrök a karambolt okozót, aki váratlanul rohant bele az énekesnő kocsijába.

Cserbenhagyásos balesetet szenvedett múlt pénteken Janicsák Veca. A vétkes sofőrnek esze ágában nem volt segítséget nyújtania az énekesnőnek, aki sokkos állapotba került, és a közösségi oldalán kért segítséget. Veca a Ripostnak elárulta, pontosan mi történt.

„A szembe sávból egy fekete Seat, amiben egy kopasz úriember, de inkább azt mondanám, hogy egy hímnemű lény ült a volán mögött. Bejött az én sávomba és letarolta az autómat, majd elment. Már szóltam a rendőrségnek” – mesélte a baleset részleteit Veca.

„Barmok vannak az utakon! Konkrétan majdnem megöl és utána elhajt anélkül, hogy elgondolkozna, hogy van-e baja, segítségre szorul-e? Felháborító és minősíthetetlen!” – tette hozzá az énekesnő, akinek az autója jelentősen sérült, de szerencsére a tettest elkapták.

„Nincs tükrünk... Viszont úgy tűnik, megtalálták az illetőt” – mondta a lapnak Veca.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató